Injecţia orgasmică, metoda care face minuni pentru viaţa sexuală a femeilor: în ce constă tratamentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O-shot sau injecţia orgasmică, cum mai este numită, a fost creată pentru a îmbunătăţi viaţa sexuală a femeilor, dar şi pentru a rezolva problemele intime care pot să apară după naştere. Soluţia se pare că dă rezultate bune pe termen lung.

Femeile care se confruntă cu probleme în viaţa sexuală pot face o injecţie în zona vaginală pentru a-şi recăpăta cheful de sex, dar şi ca să diminueze stresul acumulat în relaţia de cuplu, conform publicaţiei Daily Mail.

O-shot sau “împuşcătura orgasmică“ este o injecţie cu un amestec format din propriul sânge, recoltat din braţul persoanei care doreşte să apeleze la acest procedeu, care este injectat ulterior în clitoris şi punctul G pentru a revigora şi reîntineri organele genitale.

Această procedură costă 1.200 de dolari (aproximativ 5.000 de lei), având ca scop îmbunătăţirea vieţii sexuale a femeilor şi rezolvarea problemelor intime după naştere.

Injecţia care stimulează orgasmul feminin este o procedură rapidă şi puţin dureroasă practicată deja în multe centre de chirurgie estetică din SUA, printre care şi la V-Spot Medi-Spa din New York, condusă de Cindy Barshop, fondatoarea Real Housewives.

Emily McCombs, una dintre pacientele care a testat această nouă procedură în saloanele din Upper East Side, New York, a povestit cum s-a simţit după efectuarea injecţiei:

„Nu am simţit nimic în afară de degetele doctorului în interiorul vaginului, a fost exact ca orice alt consult ginecologic“, a afirmat aceasta după intervenţia care a durat aproximativ 20 de minute.

“La trei săptămâni de la injecţie, mă simţeam mult mai în largul meu în timpul relaţiilor intime cu logodnicul meu. Eram mult mai motivată şi îmi era mai uşor să ajung la orgasm“, a mai spus Emily.

Doctorul ginecolog Carolyn A. DeLucia, care a făcut tratamentul, i-a amintit pacientei faptul că „injecţia este o procedură prin care anumite funcţii revin la normal. Este vorba despre acel sentiment de confort care reapare în intimitate ca parte importantă a vieţii sexuale“,a precizat acesta. 

image

Creată de doctorul Charles Runels, procedura este o metodă specifică de a folosi sângele pentru a reîntineri activitatea vaginului, aceasta contribuind la rezolvarea problemelor intime ale femeilor. De reţinut, în cazul în care injecţia este făcută greşit, rezultatele pot fi nefolositoare sau pot crea chiar probleme.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite