Încă un obicei nebun: orgiile de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot mai multe companii din Marea Britanie organizează petreceri sexuale de Crăciun pentru cei care sunt în căutarea unei apropieri ceva mai intime cu alte persoane în pragul sărbătorilor.

Killing Kittens, compania care organizează cele mai mari  orgii în Marea Britanie, încurajează Crăciuniţele sexy şi spiriduşii neascultători să participe la petrecerea tematică, care se va ţine într-un loc secret din Londra, îmbrăcaţi cu cele mai strălucitoare rochiţe festive şi lenjerii intime pe care le au pentru a impresiona. Acestea nu sunt nişte simple petreceri de swingeri şi se desfăşoară în proprietăţi luxoase imense, arată The Sun.

Killing Kittens este formată din 45.000 de membri din întreaga lume şi pentru a te alătura comunităţii trebuie să treci testul actractivităţii. Odată ce eşti admis, vei fi informat în legătură cu locul şi data petrecerilor viitoare. 

image

Clubul de sex Killing Kittens s-a deschis anul acesta în Manchester şi aşa arată în interior FOTO Mirror

Acesta nu este un caz singular, însă. Compania AbFab Parties, de exemplu, plănuieşte un eveniment uriaş pentru membri clubului, în care dressing cod-ul este puţin diferit faţă de obicei.

„Nu contează vremea! Prezintă-te cât de dezgolit îndrăzneşti la petrecerea noastră de Crăciun unde hainele sunt opţionale. Un festin delicios de Crăciun va fi servit până târziu în noapte.“

Un club de noapte din Lincolnshire invită toate „sufletele sexy“ să participe la evenimentul lor, unde chelneriţele vor fi îmbrăcate în Miss Claws şi promite premii pentru cele mai sexy costume de Crăciuniţe.

Numeroase astfel de anunţuri de evenimente circulă şi pe Facebook, unii organizatori oferind băuturi gratis oamenilor îmbrăcaţi în costume sexy de Moş Crăciun.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite