În culisele petrecerilor deşănţate ale unei comunităţi poliamoroase din New York: cum petrec mogulii într-o fostă biserică FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO narrative.ly/ Jonathan Alpeyre
FOTO narrative.ly/ Jonathan Alpeyre

Un mogul algerian este „părintele“ celei mai extravagante comunităţi poliamoroase din New York. Bărbatul organizează frecvent petreceri sexuale în reşedinţa sa, clădirea unei foste biserici, cunoscută acum drept „Taj Maharlem”.

Când Michel Madie, un algerian acum în vârstă de 57 de ani, a sosit în New York, în 1980, şi-a făcut rapid un nume pe piaţa imobiliară. Încă de atunci, Madie a făcut parte dintr-o comunitate poliamoroasă (n.r. practică care presupune relaţii intime între mai multe persoane) în care, uşor-uşor, a căpătat un rol foarte important. Bărbatul şi-a lăsat amprenta asupra conştiinţei adepţilor acestui curent sexual, în care monogamia nu există, prin intermediul petrecerilor sexuale pentru swingeri pe care le organizează în incita uneia dintre proprietăţile sale, Taj Maharlem, clădirea unei foste biserici din cartierul new-yorkez Harlem.

Cel mai recent astfel de eveniment extravagant a avut loc cu ocazia căsătoriei lui Madie cu studentul suedez în inginerie civilă Rasmus Foyer, în vârstă de 27 de ani. Cei doi şi-au unit destinele în decembrie 2015, însă fotografiile de la petrecerea celor doi au fost publicate recent de fotograful Jonathan Alpeyre, prezent la sărbătorirea uniunii celor doi. 

image

FOTO narrative.ly/ Jonathan Alpeyre

La petrecerea dată în cinstea căsătoriei, unul din cinci invitaţi era un fost sau actual iubit al unuia dintre miri. După ce au spus „Da”, grupul poliamoros s-a desfătat cu bucate tradiţionale algeriene, după care a urmărit spectacolul oferit de dansatorii din buric şi de cei flamenco, urmate de show-ul pus în scenă de acrobaţi. 

image

FOTO narrative.ly/ Jonathan Alpeyre

Cinci DJ au întreţinut atmosfera erotică prin muzică, mirii, alături de fostele şi actualele lor interese amoroase, petrecând pentru mai bine de 24 de ore.

image

FOTO narrative.ly/ Jonathan Alpeyre

MAI MULTE FOTOGRAFII AICI.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite