Experiment cu rezultate surprinzătoare: şase femei au fost puse să se sărute între ele VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase vloggeriţe americane, dintre care două lesbiene şi patru heterosexuale, au acceptat să facă parte dintr-un experiment care a presupus să se sărute pasional, după care să povestească exact cum s-au simţit.

Stevie şi Ashlee sunt două vloggeriţe americane lesbiene declarate, iar Ansley, Laci, Claire şi Mariah sunt heterosexuale. Cele şase femei au acceptat să facă parte dintr-un experiment prin care s-a dorit să se deschidă discuţia despre măsura în care experienţele sexuale pe care le avem trebuie să indice neapărat şi orientarea sexuală a unei persoane.

Tocmai de aceea, cele patru tinere heterosexuale au dorit să încerce pentru prima dată în viaţă sărutul cu o femeie, curioase să vadă cum vor percepe un act intim cu o persoană de acelaşi sex.

Concluzia exprimată de Mariah, de exemplu, a fost că un simplu sărut sau orice alt act intim cu o persoană de acelaşi sex nu ar trebui să te identifice în mod automat ca fiind homosexual sau lesbiană.

La rândul ei, Ansley a admis că nu s-a simţit ciudat, chiar dacă a fost extrem de emoţionată înainte să sărute pentru prima dată o femeie, şi că a realizat cu această ocazie că merită să fii deschis posibilităţilor pentru că nu ai idee ce poţi să pierzi dacă nu încerci măcar o dată un lucru în legătură cu care eşti curios.

image

Captură YouTube

Tot în această idee a fost realizat un experiment similar la care au participat şase bărbaţi, patru homosexuali şi doi heterosexuali.

image

Captură YouTube

Concluzia a fost şi de această dată că nu trebuie să fii automat catalogat gay dacă se întâmplă să săruţi un alt bărbat ori să urăşti pe cineva pentru simplul fapt că are alte opinii sau face alte alegeri în viaţă decât tine.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite