Dragoste dincolo de moarte: un olandez a creat vibratorul-urnă în care poţi să pui cenuşa celui iubit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Designerul olandez Mark Sturkenboom este creatorul cutiei „21 de grame‟, un echipament care duce amorul cu persoana iubită la un alt nivel.

„Vedeta‟ cutiei, fabricată sub forma unui amplificator muzical, este vibratorul care poate fi folosit ca o urnă pentru cenuşa persoanei iubite. În cutia menită să emită melodiile preferate ale decedatului se mai află, pe lângă bizara jucărie sexuală, şi un difuzor de parfum încărcat cu arome care amintesc de iubitul pierdut în ghearele morţii.

„După decesul persoanei adorate, dorul de intimitate este doar un aspect al durerii. Acest concept a stat la baza cutiei «21 de grame»‟, a declarat Sturkenboom, potrivit publicaţiei britanice „Metro‟, precizând că inspiraţia pentru nume şi pentru cantitatea de cenuşă care poate fi păstrată în urna aurie din interiorul vibratorului s-a lăsat inspirat, metaforic, de greutatea sufletului uman, care are, conform studiilor, greutatea de 21 de grame. „Acest vibrator este semnificaţia dorinţei nemuritoare‟, a mai spus designerul despre creaţia sa. 

Ideea lui Sturkenboom s-a născut din combinaţia între dragostea faţă de cel decedat, durerea văduvelor şi sex. „S-a mai întâmplat să ajut o bătrână să-şi care cumpărăturile până acasă şi să observ pe pervazul ferestrei sale urna cu rămăşiţele soţului incinerat. Vorbea cu foarte multă dragoste despre el, însă recipientul în care ţinea cenuşa bărbatului său nu reflecta deloc acest lucru. Apoi, în aceeaşi perioadă, am citit destul de mult despre văduvie, tabuuri, sex şi intimidate şi m-am gândit că aş putea combina aceste elemente în crearea unui obiect care va echilibra cumva lipsurile”, a povestit olandezul. 

image
Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite