Defectele care pun capăt unei relaţii: un bărbat care are aceste probleme nu va fi acceptat de nicio femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O cercetare complexă arată că există multe probleme care taie cheful de sex sau îi pun pe oameni pe gânduri când vine vorba de o relaţie. Acestea diferă în funcţie de tipul de relaţie care se doreşte: ocazională sau pe termen lung.

Cercetătorii de la Universitatea Western Sydney au analizat şase studii care au inclus în total 6.500 de persoane. Astfel, ei au aflat că în cazul unor relaţii sexuale întâmplătoare problemele care le tăiau oamenilor cheful de a merge mei departe sunt cele cele privind igienă intimă precară a partenerului, scrie The Independent.

Practic, dacă un partener este atent la curăţenia corporală este de regulă acceptat pentru partide ocazionale, spune profesorul de psihologie socială Gregory Webster, de la Universitatea Florida.

În cazul unor relaţii pe termen lung, femeile sunt mai pretenţioase ca bărbaţii, se arată în această cercetare. Multe femei au pus capăt unei relaţii pentru că bărbatul nu avea simţul umorului, nu îi asigura partide de sex de calitate, ori nu avea încredere în sine.

În schimb, bărbaţii s-au declarat deranjaţi doar de lipsa de apetit sexual a partenerei şi de faptul că aceasta vorbeşte prea mult. Prin urmare, pentru ei contează mai mult numărul partidelor de sex. În plus, nu prea le place să vorbească. Nimic nou aici.

Şi femeile şi bărbaţii sunt însă deranjaţi în egală măsură de un partener care este leneş, neajutorat sau delăsător, se mai arată în această cercetare.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite