Cum suferă vedetele din dragoste: acuze, scuze şi trădări iertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu

Învăţăm din propriile greşeli, dar nu strică să luăm aminte la ce-au de spus şi alţii, deja păţiţi, când vine vorba despre infidelitate. Vedetele care au suferit din dragoste, dar şi persoanele publice care au călcat strâmb şi au fost date în vileag în faţa tuturor au reacţionat diferit în aceste momente sensibile din viaţa lor.

Fie că sunt vedete din showbiz-ul românesc, fie că sunt staruri de renume mondial, multe dintre persoanele publice ajung să împărtăşească lumii, mai devreme sau mai târziu, ce-au simţit sau ce anume au învăţat după ce au fost trădate în amor. 

La rândul lor, infidelii se scuză sau dau vina pe partenerii de viaţă pentru pasul greşit pe care l-au făcut.

„Pentru copii sunt în stare de orice sacrificiu“

Nicoleta Luciu a fost şocată după ce a aflat că soţul, Zsolt Csergo, a înşelat-o cu  o altă femeie în timp ce ea se lupta să menţină o sarcină multiplă. În cele din urmă, fosta vedetă Playboy şi-a călcat pe suflet şi a ales să treacă peste trădarea soţului, găsindu-i şi scuze acestuia. „Am avut noroc de un bărbat care a pus pe primul plan familia, iubeşte foarte tare familia. A recunoscut că a greşit, am trecut peste. Pentru copii sunt în stare de orice sacrificiu. E bine să calculezi lucrurile la rece, să laşi timpul să treacă. S-a reinstalat armonia, fericirea vine încet-încet. În general, în viaţă am preferat să şterg cu buretele lucrurile proaste, urâte", mărturisea Luciu.

image

„Mă înşela cu graţia oricărui milionar român“

Mihaela Rădulescu este o moldoveancă aprigă, iar acest lucru s-a văzut şi în declaraţiile publice pe care le-a făcut atunci când a anunţat că s-a despărţit de cel de-al treilea soţ, Elan Schwartzenberg. „Soţul meu nu m-a părăsit şi nici nu m-a alungat de-acasă, ci am luat singură această decizie pentru că mă înşela cu graţia oricărui milionar român care-şi încearcă puterile mai mult decât îl ţin. Sunt încă o femeie înşelată de un milionar care a uitat de unde a plecat şi ce familie frumoasă are, nimic nou sub soarele dâmboviţean. Am încă eleganţa de a nu rosti numele femeilor care au trecut prin sufrageria mea în calitate de doamne şi s-au oprit în dormitoare de hotel cu soţul în calitate de curve, le mai las puţin să se perpelească, îmi place să mă distrez puţin cu mintea lor, mai ales când poza lor socială e una aşa "imaculată".

Oana Zăvoranu FOTO Adevărul

„După ce am prins-o, a început să plângă“

Destrămarea relaţiei dintre Pepe şi Oana Zăvoranu a iscat un adevărat torent de declaraţii de ambele părţi. Amănunte intime au fost oferite de foştii soţi oricui  deschidea televizorul în perioada respectivă, iar cântăreţul latino nu a pierdut ocazia de a dezvălui împrejurările în care şi-a surprins nevasta cu amantul: „Ştiţi de ce nu am mai făcut sex în ultimele şase luni? Pentru că ea era cu altcineva. Am prins-o pe Oana cu Tudy în maşină, m-am dus la ei şi le-am spus că vreau numai să-i salut. Tudy e băiat politicos şi vă zic că arată mai bine dezbrăcat. După ce am prins-o, a început să plângă şi a zis că nu e adevărat. Oricum, m-a înşelat şi cu alţii."

„Sunt un om care a luptat mult pentru căsnicia lui“

„Ce aş face dacă aş afla că Ştefan m-ar înşela cu adevărat? Nu aş vrea să mă văd în situaţia aceea! Astăzi spun că nu aş trece peste o infidelitate , dar poate că la momentul resppectiv aş spune că da“, declara Andreea Marin înainte de mediatizata despărţire de Ştefan Bănică Jr.

A urmat separarea celor doi, iar Ştefan Bănică a făcut, la rândul lui, o declaraţie prin care lăsa să se înţeleagă suspiciunile sale faţă de cât de credincioasă i-ar fi fost Andreea Marin în timpul mariajului, prin prisma relaţiei pe care aceasta o are în prezent cu tânărul turc, Tuncay Ozturk „Din momentul în care am divorţat, fosta mea soţie e liberă să facă tot ce vrea, ca şi mine de altfel. Sigur, drumurile în Turcia din ultimii doi ani şi poziţia neclară vis-a-vis de presupusa ei relaţie a trezit noi speculaţii. Potrivit celor apărute în presă rezultă că relaţia dintre ei ar fi din timpul căsătoriei noastre, însă nu vreau comentez. Din respect pentru fiica mea, dar şi pentru mine, nu vreau să vorbesc despre asta”, a spus Stefan Banica Jr. 

Replica fostei Zâne a Surprizelor nu a întârziat să apară: ”M-a surprins că Stefan a făcut o speculaţie pe tema relaţiei mele, că ar fi început în timpul căsniciei. Şi despre el s-au spus multe şi eu nu am fost altfel decât alături de el. M-a deranjat. Eu sunt un om care a luptat mult pentru căsnicia lui, până la capăt.”

andreea marin sever gheorghe

„Este singurul vinovat“

Vedeta TVR 1, Marina Almăşan, a fost şi ea protagonista unui scandal public, după ce s-a aflat că-l înşela pe cântăreţul Victor Socaciu cu un om de afaceri, Georgică Cornu. Marina Almăşan nu şi-a turnat cenuşă în cap, aşa cum se aşteaptă cei mai mulţi să se comporte infidelii. Din contră, prezentatoarea TV l-a indicat pe fostul soţ ca principalul vinovat de separarea lor: „Îmi pare rău să constat că Victor nu poate să-şi asume eşecul căsniciei noastre - eşec despre care el ştie foarte bine că este singurul vinovat încă de acum 10 ani. Probabil din dorinţa de a nu-şi pierde fanii, prietenii şi alegătorii, Victor a decis să ignore eforturile mele din toţi aceşti ani de a menţine familia unită.“

image

„Ajunsesem în depresie gravă“

Căsncia cântăreţei Sylvia s-a încheiat după ce soţul ei, Andrei, din trupa Alb Negru, a aflat că s-a iubit cu Iulian Demeter, un manechin arătos. Infidela a încercat să găsească o scuză pentru cele întâmplate, iar concluzia a fost că nu mai era pe aceeaşi lungime de undă cu soţul. „Eu, iubindu-l foarte mult pe Andrei, am încercat să mă schimb şi să mă duc pe drumul lui. Apoi, am realizat că nu acela este drumul meu, voiam altceva. Nu eram neapărat neglijată, dar îmi dădeam seama că nu mai vreau asta. Ajunsesem în depresie gravă, eram apatică, nu mă mai bucuram de nimic. Cu Iulian (n.r. amantul Sylviei) am fost prietenă foarte bună, iar la un moment dat, inexplicabil, s-a produs scânteia între noi. Atunci mi-am spus că ce s-o întâmpla, s-o întâmpla. Aşteptam ca Andrei să afle adevărul şi să facă el pasul ăsta, să iniţieze el divorţul. Dacă Andrei nu afla adevărul îi spuneam eu",  marturisea Sylvia la acel moment.

„Oare sunt suficient de sexy pentru el?“

Actriţa Eva Longoria, celebră mai ales pentru rolul din serialul „Neveste disperate“, a divorţat, în anul 2010, de baschetbalistulTony Parker. Vedeta a fost devastată după ce a aflat că acesta o înşela cu soţia unui fost coleg: „Nu a fost vorba că el a ales-o pe una dintre noi. Ajunsesem să-mi pun tot felul de întrebări: oare nu sunt suficient de sexy, sunt destul de inteligentă pentru el? Am realizat ce făceam şi mi-am impus să mă opresc. Rişti să te blochezi într-un cerc vicios, iar acest lucru te afectează pe mai multe planuri.“   

eva longoria reuters

„Sunt mai puternică acum“

Nici Sienna Miller nu a fost scutită de gustul amar al trădării în dragoste. Actriţa şi-a descărcat sufletul în presa internaţională, după ce Jude Law a înşelat-o cu bona copiilor, povestind cum s-a schimbat percepţia ei asupra dragostei şi a relaţiei de cuplu după această experienţă: Ceea ce mă întristează este că am pierdut o anumită inocenţă pe care o aveam. Sunt o romantică incurabilă şi tocmai acest lucru m-a orbit în această relaţie. M-am întrebat dacă voi mai fi în stare să iubesc la fel sau dacă voi avea încredere să mă deschid în acest fel faţă de o altă persoană. Această experienţă m-a maturizat, consider că sunt mai puternică acum.“ 

„Regret nespus ceea ce s-a întâmplat“

Kristen Stewart şi-a scandalizat fanii din întreaga lume după ce s-a aflat că a întinat frumoasa poveste de dragoste cu actorul din „Amurg“, Robert Pattinson, cu un regizor însurat, Rupert Sanders. Kirsten şi-a cerut scuze publice pentru gestul său:„Indiscreţia de care am dat dovadă a pus în pericol unul dintre cele mai importante lucruri din viaţa mea, relaţia pe care o am cu Rob, persoana pe care o respect şi o iubesc. Îl iubesc cu adevărat şi regret nespus ceea ce s-a întâmplat .“

Robert Pattinson & Kristen Stewart Reuters

„Mi-am făcut de cap în timpul mariajelor“

Whoopi Golberg este una dintre cele mai relaxate vedete în ceea ce priveşte comportamentul abordat în relaţia de cuplu. Celebra actriţă a fost căsătorită de trei ori şi de fiecare dată a divorţat din vina ei: „Am înşelat de cinci sau şase ori… Da, mi-am făcut de cap în timpul mariajelor. Am făcut greşeli şi recunosc acest lucru. Se întâmplă.“

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite