Cum poţi afla dacă partenerul tău te manipulează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poate fi dificil să identifici dacă te afli într-o relaţie în care eşti manipulată, în special dacă te-ai obişnuit cu acest comportament. Pe lângă a-ţi asculta intuiţia, poţi învăţa să recunoşti cu uşurinţă semnele. Iată care sunt acestea.

Manipulatorii sunt greu de depistat, deoarece deşi au un comportament abuziv, nesincer, posesiv, ştiu să disimuleze acest lucru ascunzându-se sub o mască de bunătate. Situaţia poate deveni destul de confuză atunci când ai de-a face cu un om care alta zice şi alta face.

Te face să te simţi incofortabil

Începi să îţi pui întrebări cu privire la gândurile şi sentimentele pe care le ai. Pentru că sunt extrem de inteligenţi, manipulatorii pot fi cu greu depistaţi. Ştiu să se folosească de toate atu-urile pe care le au şi să pară că empatizează cu ceilalţi, când în realitate au ceva de urmărit. În mod deliberat se folosesc de puterea lor ca să poată exploata victima.

Încearcă să te facă să devii confuză

Acest tip de oameni va încerca să te copleşească cu multitudinea de informaţii pe care le cunoaşte pentru a-şi arăta superioritatea intelectuală, chiar dacă de multe ori nu este reală. Dacă ţi s-a întâmplat ceva, dintr-o dată vei vedea cât de multe ştie despre acest subiect. Intenţionezi să îţi cumperi o casă sau plănuieşti să pleci într-o vacanţă? Aşteaptă-te să primeşti informaţii preţioase de la ei! Foloseşte-te de intuiţie şi observă dacă această persoană profită de orice conversaţie pe care o are cu tine ca să iasă în evidenţă. Mai bine las-o să vorbească singură pentru o vreme.

Descoperă care sunt semnele care dau de gol un partener ce manipulează pe clickpentrufemei.ro

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite