Cum îţi dai seama că partenerul te înşală. 10 semne care îl dau de gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Infidelitatea este una dintre cauzele principale pentru care cuplurile ajung la separare sau divorţ. Potrivit studiilor, femeile sunt sincere atunci cand înşală şi preferă să divorţeze. Pe de alta parte, bărbaţii continuă ambele relaţii, chiar dacă asta înseamnă să îşi mintă partnerele.

Dacă simţi că lucrurile nu sunt în regulă cu privire la comportamentul partenerului tău, asigură-te întâi că ai motive pentru care trebuie să te îngrojorezi. Se întâmplă de multe ori să acţionăm impulsiv şi ajungem la scandaluri serioase, fără un fundament serios.  

Există însă câteva semne care ar trebui să îţi dea de gândit, deşi nu este neapărat ca acestea să corespundă unei posibile infidelităţi.  Un studiu la care au participat 1000 de cupluri a dezvlăluit care sunt cele mai comune semne care dau de gol un partener infidel.  

Semne că partenerul te înşală

1. Partenerul tău este mai atent cu nevoile tale decât de obicei. Acest fapt se datorează vinovăţiei pe care o simte. Brusc începe să-ţi cumpere flori sau cadouri? Ei bine, face asta doar ca să simtă mai puţin vinovat.

2. Nu strică să verifici şi tranzacţiile bancare. Dacă multe nu pot fi explicate, asta ar putea indica faptul că nu e atent doar cu tine.

Află mai multe semne pe Clickpentrufemei.ro!

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite