Cele mai senzuale zodii: perversul, carismaticul şi romanticul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai senzuale zodii: Scorpionul, Leul şi Racul FOTO Arhiva Adevărul
Cele mai senzuale zodii: Scorpionul, Leul şi Racul FOTO Arhiva Adevărul

Trei dintre cele 12 semne ale zodiacului sunt considerate de astrologi drept cele mai senzuale zodii, sexualitatea debordantă a acestor nativi fiind legendară.

Deşi fiecare zodie în parte are trăsături care ajută nativul respectiv să se descurce în jocul seducţiei, cele mai senzuale zodii sunt considerate Scorpionul, Leul şi Racul. Eşalonul doi la capitolul senzualitate ar fi format din Berbec, Taur şi  Gemeni.

Cele mai senzuale zodii: Scorpion

Puterea de seducţie caracteristică nativilor din zodia Scorpionului îi clasează pe primul loc între zodiile cu o înclinare deosebită spre plăcerile trupeşti. Scorpionii exercită o incredibilă putere de atracţie asupra sexului opus, chiar dacă nu întotdeauna se poate spune că sunt persoane dăruite cu o frumuseţe ieşită din comun. Adesea, nici nu realizezi când ai început să pici în mrejele acestui nativ care are capacitatea de a dilua linia subţire dintre dragoste şi ură. Dacă întrebi pe cineva ce vede atât de special la un Scorpion, acesta probabil că nu va putea să-ţi indice exact ce găseşte atât de fascinant la el. Însă misterul care pare că îl înconjoară acţionează ca un afrodiziac imbatabil. Sunt atraşi sexual mai ales de persoanele pe care le consideră o provocare, care îi fac să lupte pentru a le cuceri, dar şi de „oile negre“.

Cele mai senzuale zodii: Leu

Nativii din zodia Leu îi urmează îndeaproape pe cei din zodia Scorpion în ceea ce priveşte senzualitatea. Însă au un caracter în contrast total cu al Scorpionului, fiind, de regulă, firi prietenoase, calde, deschise, carismatice, care au capacitatea de a pune persoana de care se arată interesaţi în centrul atenţiei doar prin simplul fapt că i-au acordat atenţie. O mulţime de oameni sunt cuceriţi de atenţia acordată de aceşti nativi extrem de populari, care ştiu să se afirme şi care par că fac totul mai bine decât oricine altcineva, notează ranker.com. Despre Leu se mai spune că este suficient să zâmbească pentru a te băga în patul lui şi că dacă vrei să-i atragi atenţia este suficient să-l flatezi.

Cele mai senzuale zodii: Rac 

Nu în ultimul rând, nativul din Rac, pe locul trei între cele mai senzuale zodii, are un simţ al umorului irezistibil. De asemenea, sunt consideraţi romanticii zodiacului, aşa că reţin detalii despre persoana iubită pe care alţii au dificultăţi când trebuie să şi le amintească: cu ce era îmbrăcat/ă persoana iubită la prima întâlnire, ce flori conţinea primul buchet de flori primit/oferit, ziua în care relaţia a devenit serioasă în ceea ce o/îl priveşte sau ziua în care ţi-a intrat o geană în ochi şi el/ea te-a ajutat să o scoţi. Tânjesc după sex şi o partidă este mereu binevenită, dar partea mai puţin plăcută este că are toane şi că schimbările de comportament pot scoate din fire persoana iubită. 
 

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite