Cea mai mândră bunică din lume: a redecorat casa cu fotografiile celor doi nepoţi imprimate pe draperii, feţe de pernă şi tapet VIDEO

0
0
Carmen Baugh din SUA şi-a transformat casa într-un adevărat altar închinat nepoţilor săi. FOTO spoonflower.com
Carmen Baugh din SUA şi-a transformat casa într-un adevărat altar închinat nepoţilor săi. FOTO spoonflower.com

Nepoţii sunt cea mai mare bucurie a bunicilor, dar o bunicuţă din statul american Carolina de Nord, în vârstă de 66 de ani, a găsit o modalitate aparte de a-şi dovedi iubirea faţă de micuţii care îi înseninează bătrâneţea.

Carmen Baugh din SUA şi-a transformat casa într-un adevărat altar închinat nepoţilor săi. Şi asta doar pentru că a simţit nevoia să-şi arate dragostea pe care le-o poartă celor doi nepoţi, o fată şi un băiat, şi altfel decât pregătind prăjituri sau oferindu-le toată atenţia şi iubirea. 

Aşa a ajuns să-şi acopere pereţii sufrageriei cu zeci de fotografii din care zâmbesc cei doi poznaşi, apoi şi-a comandat draperii, feţe de pernă şi haine imprimate cu chipurile nepoţilor. 

”Ei sunt mândria şi bucuria mea, aşa că de ce să nu-mi decorez casa cu ceea ce iubesc mai mult?”, şi-a motivat bunicuţa Carmen alegerea. 

Fiica ei, Kristin, a mărturisit că la început a fost destul de şocată de modul în care mama ei a folosit pozele celor doi copii ca să decoreze casa, dar că micuţii au fost încântaţi să se vadă în zeci de ipostaze. Aşa a ajuns să nu mai dea atenţie prietenilor sau cunoştinţelor care îi consideră mama puţin cam nebună. 

bunica

FOTO spoonflower.com

bunica

FOTO spoonflower.com

Mai multe - Viață de cuplu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite