Ce le înnebuneşte: cele mai excitante poziţii sexuale pentru femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai excitante poziţii sexuale pentru femei. Orgasmul feminin nu este lesne de atins, însă unghiurile potrivite pot mări şansele ca femeile se bucure de plăcerea dorită.

Un studiu recent realizat la Universitatea din Indiana a arătat că 85% din bărbaţi cred cu tărie că partenera lor a avut orgasm când, de fapt, doar 64% din acestea au ajuns pe culmile plăcerii absolute. Concluzia cercetătorilor este că femeile ajung să mimeze orgasmul pentru a nu-şi dezamăgi partenerul. „Femeile ştiu cât de important este pentru bărbaţi ca ele să fie satisfăcute, aşa că nu vor să îi dezamăgească”, a precizat sexologul Dorian Solot. 

Spre mulţumirea reprezentanţilor sexului tare, există anumite poziţii sexuale care înlesnesc calea spre orgasm pentru partenerele lor şi care, potrivit „Men’s Fitness”, sunt foarte excitante pentru reprezentantele sexului frumos.

Cele mai excitante poziţii sexuale pentru femei: Misionarul, un clasic eficient

Potrivit experţilor, cea mai excitantă poziţie pentru femei este misionarul. „În mod interesant, când am intervievat femeile, poziţia misionarului a ocupat primul loc în topul preferinţelor. Nu e nimic extraordinar, dar doamnelor le place intimitatea, apropierea şi să simtă greutatea partenerului de deasupra lor”, spune Dorian Solot. 

Doggie style, acces uşor spre punctul G şi clitoris

Doggie style este o poziţie bună pentru femei, pentru că le permite să controleze unghiul şi adâncimea penetrării. „El şi chiar şi ea pot stimula clitorisul cu mâna sau cu un dispozitiv. Această poziţie este foarte excitantă pentru femei, dar este cu adevărat eficientă dacă  acestea beneficiază şi de stimulare clitoridiană”, spune sexologul Gloria Brame.

Cele mai excitante poziţii sexuale pentru femei: Femeia deasupra, ideală pentru cele care vor să deţină controlul

Femeia deasupra este poziţia perfectă pentru femeile care adoră să controleze partida de sex, permiţându-le să decidă unghiul şi adâncimea penetrării. „Dacă îşi doreşte, îi poţi da o mână de ajutor mişcându-i şoldurile în sus şi în jos sau înainte şi înapoi, dar această poziţie este excitantă tocmai pentru că îi permite să se dezlănţuie”, spune sexoloaga Lora Somoza.

Poziţia Linguriţă, excitantă pentru „leneşe”

Dacă o excită amăgirea, această poziţie îi va permite partenerului să se joace cu mintea ei. „Se concentrează pe stimularea porţiunii din faţă a vaginului sau a rectului, unde se află cei mai multe terminaţii nervoase”, subliniază sexoloaga Megan Andelloux.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite