Ce îi nemulţumeşte pe bărbaţi atunci când partenera îi masturbează şi ce ar trebui să facă femeile pentru a-i aduce la extaz

0
0

Bărbaţii sunt experţi în autosatisfacere, aşa că uneori sunt nemulţumiţi de tehnicile partenerelor atunci când acestea încearcă să-i ducă pe culmile extazului.

Publicaţia americană pentru femei „Woman’s Health” i-a provocat pe reprezentanţii sexului puternic la o discuţie despre autosatisfacere şi despre greşelile pe care le fac partenerele lor atunci le dau o mână de ajutor, la propriu, cu plăcerea sexuală obţinută astfel: 

1. „Masturbarea este un premiu de consolare decent, în cel mai bun caz, şi o pierdere de timp în cel mai rău caz. Cea mai comună greşeală pe care am întâlnit-o eu la femei este faptul că tind să se concentreze pe partea greşită, pe baza penisului, unde sunt foarte puţine terminaţii nervoase. Doamnelor, concentraţi-vă atenţia pe capul penisului”, spune Eric. S.

2. „Mi se pare grozav ca ea să îşi folosească mâna ca să-mi provoace o erecţie. Câteva jocuri erotice pentru o erecţie puternică sunt şi mai grozave. Dar atât, pentru că nimeni nu poate să mă masturbeze mai bine decât o fac eu”, susţine James F. 

3. „Eu, personal, nu am nimic rău de spus. În mod evident, prefer sexul de cele mai multe ori, dar cred că şi masturbarea, mai ales atunci când o face partenera, are avantajele ei. Unul din ele este că permite unui cuplu să fie spontan. Există situaţii în care sexul nu este o opţiune, dar masturbarea poate fi, iar atunci lucrurile cu siguranţă vor fi mai interesante şi excitante”, este de părere Byan V.

4. „Iată câteva sfaturi pentru doamne: în primul rând, penisul bărbatului nu este foarte inteligent. În plus, noi suntem leneşi, aşa că ne rezumăm la mişcări sus-jos. Fă-l să se simtă bine cu câteva mişcări din încheietură. Şi folosiţi cât mai puţin frecarea, în schimb alternaţi viteza mişcărilor. În al doilea rând, arătaţi entuziasm. Dacă privirea voastră aduce cu cea pe care o aveţi când sunteţi constipate, nu ne vom putea bucura de tratamentul pe care ni-l oferiţi”, spune Amin V.

5. „Mă descurc mai bine singur. E ok în timpul preludiului, dar dacă durează o perioadă mai lungă de timp va fi nevoie, cu siguranţă, de lubrifiant”, precizează Ben W.

6. „Nu se compară cu sexul tradiţional sau cu sexul oral. De multe ori bărbaţii nu se dau în vânt după tehnicile femeilor din cauza poziţiei pe care o adoptă acestea. În plus, pare artificial, pentru că, de multe ori, expresiile lor faciale lasă de dorit”, spune Chris U.

7. „Mai multă loţiune, vă rog. Mai ales în cazurile penisurilor circumcise”, sfătuieşte Nathan L.

8. „Mie nu îmi place să mă masturbeze altcineva. Când eram cu fosta mea prietenă şi ea doar mă masturba, mă întrebam ce am făcut să o supăr. Când sunt cu o tipă şi începe să îmi maseze pensiul nu mă gândesc decât că ar cam fi cazul să înceapă să îmi facă sex oral. Când îmi dau seama că nu are de gând, dezamăgirea este imensă”, menţionează Pedro C.

Mai multe - Viață de cuplu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite