Balansoarul digital, inventat de un tată care a vrut să se joace cu fiul aflat la 1.200 de kilometri depărtare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tată din China, Liu Haibin, a construit cel mai lung balansoar din lume pentru a se juca împreună cu fiul său în vârstă de opt luni, deşi îi despart aproape 1.200 de kilometri.

Invenţia este însă formată din două scrâncioburi separate, dotate cu senzori de mişcare, care funcţionează simultan, ca un întreg, utilizând semnale transmise prin internet wireless, oferind astfel o experienţă cât mai apropiată de cea reală. 

O parte a balansoarului digital este în oraşul Tengzhou, unde locuiesc fiul şi soţia inventatorului, iar cealaltă în Xiamen, unde Liu lucrează în domeniul tehnologiei.

Graţie televizoarelor HD montate pe balansoare, tatăl şi fiul se pot privi, ca şi cum fiecare dintre ei s-ar afla la capătul balansoarului. Aparatul a fost testat şi utilizat deja, astfel că tatăl s-a jucat cu copilul său. Sunt mereu ocupat la locul de muncă şi am fost acasă doar de trei ori de când s-a născut fiul meu, în urmă cu opt luni“, a explicat Liu pentru o publicaţie locală. 

image

Ideea locului de joacă digital este să le reamintească oamenilor cât de important este familia, dar şi cât de valoros este timpul petrecut cu cei dragi.

image
Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite