Ajutor pentru bărbaţi. Inventatorul Viagrei lansează un spray care va face minuni în dormitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Creatorii spray-ului minune consideră că bărbaţii care suferă de ejaculare precoce ar putea să nu mai folosească în mod obligatoriu prezervatiul în încercarea de a prelungi durata actului sexual FOTO Shutterstock
Creatorii spray-ului minune consideră că bărbaţii care suferă de ejaculare precoce ar putea să nu mai folosească în mod obligatoriu prezervatiul în încercarea de a prelungi durata actului sexual FOTO Shutterstock

Anul viitor se va lansa pe piaţa internaţională „The Temp“, remediul pentru rezolvarea uneia dintre cele mai întânite disfuncţii erectile cu care se confruntă bărbaţii. Medicamentul a fost pus la punct de unul dintre cercetătorii care au creat Viagra în anii ’90.

Spray-ul botezat „ TheTempe“ s-ar putea găsi în farmacii în prima jumătate a anului 2014, după ani de zile în care s-au făcut diverse teste şi a avut nevoie de mai multe aprobări de la agenţii şi organizaţii din întrega lume. Agenţia Europeană a Medicamentului i-a dat deja undă verde produsului, considerând că este sigur şi eficient.

Spray-ul minune a fost dezvoltat de o echipă coordonată de medicul american Mike Wyllie, din cadrul „Plethora Solutions“, cu sediul la Londra, şi este menit să combată ejacularea precoce, o problemă cu care se confruntă unul din patru bărbaţi.

image

În perioada de testare, bărbaţii cu probleme de ejaculare prematură care au folosit Tempe înainte de a face sex au reuşit să prelungească durata contactului sexual cu până la cinci minute. Spray-ul conţine, pe lângă alte ingrediente, şi doze mici de anestezic, ceea ce face ca bărbatul să-şi controleze mai bine erecţia, însă fără să-şi piardă cu totul sensibilitatea în zona pe care a fost pulverizată soluţia.

„The Temp“ îşi face efectul în cinci minute, dar este eficient până la două ore. Produsul se adresează în special bărbaţilor care ejaculează după mai puţin de un minut de la iniţierea actului sexual, asta în condiţiile în care media rezistenţei europenilor la pat este de şase minute. Conţinutul unui singur spray poate fi folosit timp de un an, în cazul în care cel care îl utilizează face sex de cinci sau şase ori într-o lună, scrie „Daily Mail“.

„Cred că acest medicament va salva multe relaţii. Ejacularea precoce nu doar că distruge încrederea în sine a bărbaţilor, dar duce la afectarea vieţii de cuplu şi chiar la destrămarea relaţiilor“, a explicat cercetătorul Mike Wyllie. „Tratamentele existente la acest moment sunt puţine sau extrem de scumpe, ceea ce făcea necesară apariţia unui produs de masă“, a adăugat specialistul. 
 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite