6 secrete pe care nu le ştiai despre erecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbaţii care sunt răsfăţaţi cu sex oral înainte ca penisul lor să intre în erecţie se mândresc cu măsurători  spectaculoase
Bărbaţii care sunt răsfăţaţi cu sex oral înainte ca penisul lor să intre în erecţie se mândresc cu măsurători  spectaculoase

Ce mai poţi afla despre spermă şi testicule? Ai spune că de-a lungul timpul s-au descoperit o mulţime de lucruri interesante şi totul este cât se poate de clar despre erecţie. Este, însă, foarte posibil să nu ştii totul pe această temă. Citeşte şi verifică dacă aveai cunoştinţă de aceste secrete!

Sunt penisuri şi penisuri, dar când vine vorba de erecţie, lucrurile nu sunt chiar diferite. Ce-i drept, însă, acest proces poate fi de trei feluri. Ţi-ai dat seama care sunt? Îţi spunem noi!

3 tipuri de erecţie

Practic, se poate ajunge la acelaşi deznodământ în trei moduri diferite. Erecţia reflexogenă apare în urma unui contact fizic, erecţia psihogenă este produsă de stimularea audiovizuală şi fantastică, iar erecţia nocturnă, evident, se manifestă în cursul nopţii, în somn. Ultimele două tipuri de erecţie nu se produc intenţionat şi pot lua persoana respectivă prin surprindere, spune teoria în domeniu.

Află pe clickpentrufemei.ro cine sunt inamicii erecţiei şi cât de mult contează mărimea penisului

Motive pentru care masturbarea e mai bună decât sexul

Mărirea penisului: mit sau realitate?

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite