Semne că partenerul nu e satisfăcut în pat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Exagerează cu expresiile şi complimentele? Acesta poate fi un semn ca nu e satisfăcut.
Exagerează cu expresiile şi complimentele? Acesta poate fi un semn ca nu e satisfăcut.

Lui îi place să facă sex cu tine...ori cel puţin asta crezi tu. Ar putea el să disimuleze? Noi te ajutăm să identifici semnele - atât din timpul, cât şi după actul sexual -care să-ţi arate că el este satisfăcut sau nu de prestaţia ta sexuală.

Se poate întâmpla ca la un moment dat, din cauza rutinei sau a stresului, partanerul să nu se mai bucure de experienţele voastre sexualeca la început. Asta nu trebuie să te descurajeze! Din contra! Cu cât identifici din vreme semnele că el nu e fericit de experienţa voastră sexuală, cu atât sunt mai multe şanse ca aceste probleme să fie de domeniul trecutului.

Respiră cu regularitate

„Dacă el abia respiră, înseamnă că este satisfăcut din punct de vedere sexual“, spune Darcy Luadzers, sexolog. Totodată, vezi dacă după actul sexual el îşi curbează picioarele sau degetele de la picioare, îşi arcuieşte spatele şi îşi mişcă pelvisul ritmic. Toate acestea arată că partenerul a fost mulţumit de prestaţia ta.

Exagerează cu expresiile şi complimentele

Dacă în timpul actului sexual te invadează cu numeroase complimente şi descrieri amănunţite ale senzaţiilor pe care le trăieşte, este posibil ca partenerul să te mintă.  În cazul în care discursul lui se încheie pe alocuri, înseamnă că el este prins în senzaţiile pe care le resimte şi că este mulţumit de partida care tocmai s-a încheiat.

Descoperă şi alte semne că partenerul nu e satisfăcut în pat pe clickpentrufemei.ro. 

Poziţia sexuală pe care o adori, în funcţie de zodie
Trebuie să ştii aceste lucruri despre sexul în timpul menstruaţiei

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite