Un şofer de taxi şi-a transformat maşina în club de noapte. Acesta speră să ridice moralul clienţilor

0
0
FOTO todayonline.com
FOTO todayonline.com

Taximetristul a decorat taxi-ul cu ajutorul fiului său, în vârstă de 11 ani, şi singurul său scop a fost ca oamenii să se simtă bine.

Konstantinos Bekio este şofer de taxi în Grecia şi s-a decis să ridice moralul pasagerilor transformând maşina sa într-un club de noapte, cu muzică, stroboscop şi lumini, scrie Reuters, citat de Mediafax.

„Am observat că pasagerii erau mereu stresaţi, trişti, cu moralul la pământ”, povesteşte şoferul. „Am început să pun muzică în maşină, să o dau tare, şi oamenii se bucurau, chiar dacă era pe termen scurt, cât durează cursa. Aşa ne-a venit ideea unui club privat în taxi”.

Bekios a decorat taxi-ul cu ajutorul fiului său, în vârstă de 11 ani, şi singurul său scop a fost ca oamenii să se simtă bine, chiar şi pentru 10-15 minute, cât durează o cursă cu taxi-ul. ”Îţi schimbi starea instant. Este o perioadă stresantă pentru noi toţi, moralul nostru e la pământ. Aşa că astfel de gesturi sunt o soluţie pentru a evada din rutina asta”, a spus o clientă.

Barurile, restaurantele şi cluburile de noapte sunt închise în Grecia, din luna noiembrie şi încă nu se ştie când vor fi redeschise.

Mai multe - Stil de viață

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite