Un preot şi-a etalat colecţiile Vuitton şi Gucci pe Instagram. Cum au reacţionat superiorii

0
0
Preot ajuns în atenţia superiorilor după ce a publicat fotografii cu genţi şi încălţăminte Louis Vuitton şi Gucci  FOTO tvrain.ru
Preot ajuns în atenţia superiorilor după ce a publicat fotografii cu genţi şi încălţăminte Louis Vuitton şi Gucci  FOTO tvrain.ru

Un preot din Rusia a ajuns în atenţia comisiei disciplinare a eparhiei din Tveri după ce a publicat pe contul său de Instagram fotografii cu genţi şi încălţăminte de la brandurile de lux Louis Vuitton şi Gucci.

Comisia disciplinară a eparhiei din oraşul rusesc Tver va examina cazul protopopului Veaceslav Baskakov, care a publicat pe contul de Instagram fotografii cu genţi şi încălţăminte Louis Vuitton şi Gucci, scrie unimedia.info.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei ruse, Alexandr Volkov, a spus că pozele în care Baskakov îşi etalează colecţiile scumpe sunt „de prost gust“ şi a rugat membrii clerului să fie mai reţinuţi: viaţa lor „nu poate fi divizată în viaţă publică şi viaţă personală“. 

Volkov speră că protopopul va fi responsabilizat şi atenţionat că „astfel de lucruri să nu se mai întâmple“.

Profilul de Instagram al slujitorului Bisericii a fost adus în atenţia publică recent de mai mulţi internauţi indignaţi. Timp de un an, preotul a publicat fotografii în care îşi etalează hainele şi încălţămintea scumpă. La 7 decembrie, contul de Instagram a fost însă închis.

image
Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite