Topul zodiilor care evoluează mai bine pe cont propriu: iubesc singurătatea şi nu acceptă orice partener

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Topul zodiilor care evoluează mai
bine pe cont propriu
Topul zodiilor care evoluează mai bine pe cont propriu

Sunt conştienţi de faptul că o relaţie presupune schimbare şi nu concep să renunţe la modul de viaţă singuratic pe care îl adoră. În mintea lor, relaţia perfectă va veni atunci când partenerul va accepta dorinţa lor de liberate.

Fecioară

O Fecioară jonglează atât de mult cu planurile şi obiectivele pe care şi le-a stabilit încât singurătatea îi oferă liniştea de a se dezvolta aşa cum şi-a propus. Uneori consideră că partenerul le poate îngreuna procesul de dezvoltare, că îi împiedică să-şi atingă toate obiectivele. Sunt genul care se trezesc pentru a face yoga la 6 dimineaţa şi apoi se ocupă întreaga zi de sarcinile de la birou. Să nu mai amintim de faptul că sunt atât de pretenţioşi în legătură cu potenţialii parteneri încât nimeni nu este suficient de bun, scrie elitedaily.com.

Săgetător

Un Săgetator se gândeşte mai mult la o aventură atunci când o persoană de sex opus îi atrage atenţia, o posibilă relaţie nefiind cea mai atrăgătoare idee. Asta nu înseamnă că nu este romantic. Doar că îi place să se simtă liber şi nu are de gând să se compromită de dragul unei relaţii. Preferă să cunoască cât mai multe persoane interesante, să călătorească şi să aibă flexibilitatea de a fi disponibili pentru excursii spontane ori de câte ori apare ocazia.

Vărsător

Mai degrabă decât să-şi facă griji cu privire la modul în care se poate integra în viaţa unei persoane, Vărsătorul se gândeşte cum poate accepta pe cineva în rutina lui. Este atât de individualist încât nu ar accepta niciodată să se schimbe pentru nimeni. Este conştient de faptul că o relaţie presupune schimbare şi nu concepe să renunţe la modul de viaţă singuratic pe care îl adoră. În mintea lui, relaţia perfectă va veni atunci când partenerul va accepta dorinţa de liberate. Între timp, Vărsătorul este  perfect fericit singur.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite