YouTube adaugă 3.000 de filme pentru debutul în inchirieri

0
0

YouTube adaugă peste 3.000 de filme pe care utilizatorii site-ului le pot închiria, începând de luni.

Google Inc, posesorul site-ului YouTube, oferă utilizatorilor un mix de filme vechi, de la Hollywood,  filme străine, dar şi cele mai recente blockbuster-uri, potrivit Reuters.

Site-ul pune la dispoziţie filme premiate, cum ar fi câştigătoarele Oscarului în 2010 "The King's Speech" şi "Inception", alături de clasicele "Scarface" şi "Taxi Driver."

Peliculele sunt închiriate pentru preţuri de la 99 cenţi, până la 3,99 dolari, însă majoritatea filmelor costă 2,99 dolari.

YouTube a semnat contracte cu studiouri mari, inclusiv cu Time Warner Inc's Warner Bros, Sony Corp'sJ Sony Pictures, Comcast Corp's Universal Pictures şi Lions Gate Entertainment.

După ce utilizatorii şi-au actualizat conturile de pe YouTube, pot plăti pentru a viziona un film. Aceştia au la dispoziţie 30 de zile pentru a începe vizionarea şi 24 de ore pentru a termina de văzut filmul.

Studiourile de la Hollywood cochetează cu ideea de a folosi site-urile de socializare. Warner Bros a început recent să experimenteze cu unele dintre filmele sale populare pe Facebook, pentru o taxă de închiriere, care ar putea fi plătită cu credite Facebook.

Vestea proastă este că noul serviciu este disponibil doar în Statele Unite.

Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite