XPG VENTO 120 şi  XPG VENTO 120 ARGB, ventilatoare pentru sisteme desktop aerisite şi iluminate original

0
0
Coolere ADATA XPG VENTO 120 şi  XPG VENTO 120 ARGB. FOTO Adrian Pogîngeanu
Coolere ADATA XPG VENTO 120 şi  XPG VENTO 120 ARGB. FOTO Adrian Pogîngeanu

XPG VENTO 120 ARGB şi XPG VENTO 120 sunt coolere ADATA pentru cei care caută ca sistemul lor desktop să-şi păstreze performanţa sub stres şi totodată să impresioneze prin aspect.

XPADATA G VENTO 120 ARGB evacuează caldura cu un flux de aer de 45,3 CFM la un nivel de zgomot de 23 dBA combinat cu efecte de iluminare suplimentare, potrivite pentru ca utilizatorii să îşi accesorizeze desktopul de gaming. 

Ventilatorul are dimensiunile 120 x 120 x 25mm şi rezistă până 60.000 de ore de funcţionare la temperatura de 40 de grade. Durata de funcţionare e calculată la o utilizare de 8 ore pe zi timp de 5 ani. 

VENTO 120 ARGB este echipat cu 9 LED-uri, capabile să sincronizeze lumina cu majoritatea mărcilor de plăci de bază.

VENTO 120 ARGB poate acţiona fluxul de aer al ventilatorului de 45,3 CFM si viteza constantă a ventilatorului de 1.200 RPM, cu tampoane de cauciuc anti-vibraţii care diminuează zgomotul.

Vezi în clipul video unboxing-ul pentru ambele ventilatoare.

În ce constă Adressable RGB (ARGB)?

Fiecare LED RGB (sau segment/bloc de LED-uri RGB) poate afişa o culoare şi o intensitate diferită faţă de celelalte. Unele ar putea fi aprinse într-o culoare, în timp ce altele sunt aprinse în altă culoare, luminate mai intens sau mai puţin intens.

Ventilator XPADATA G VENTO 120 ARGB

Toate setările acestea le poţi face chiar tu, pentru ca ventilatorul să se potrivească cu iluminarea din restul sistemului / perifericelor.

Specificaţii complete ale modelului VENTO 120 ARGB se găsesc aici.

Modelul XPG VENTO 120 are fix aceleaşi caracteristici tehnice ca ale modelului ARGB, lipseşte doar partea de iluminare.

XPG VENTO 120 şi VENTO 120 ARGB sunt proiectate cu rulment Rifle, permiţând ventilatoarelor să funcţioneze în linişte şi fără probleme. Şanţul spiralat al rulmentului Rifle asigură suficient lubrifiant pe arbore, reducând zgomotul şi prelungind atât durata lagărului cât şi durata de viata a ventilatorului.

Cutii ventilatoare XPG VENTO 120 şi VENTO 120 ARGB

Cutia fiecărui produs conţine ventilatorul şi şuruburile de prindere.

XPG VENTO 120 şi VENTO 120 ARGB se găsesc în magazinele locale la preţul de circa 50 lei respectiv 70 lei şi au o garanţie de 24 de luni.

image
Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite