Xiaomi Smart Band 7 s-a lansat în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Xiaomi Smart Band 7
Xiaomi Smart Band 7

Xiaomi a anunţat astăzi, 14 iulie,  disponibilitatea pe piaţa din România a dispozitivului Xiaomi Smart Band 7, dezvoltat pe strategia Smartphone x AIoT.

Xiaomi Smart Band 7 aduce în prim-plan un ecran generos, cu mai multe detalii, mai uşor de controlat şi de citit, dar şi funcţii noi.

Xiaomi Smart Band 7 are un display AMOLED de 1.62 inci, cu rezoluţie înaltă, care este cu 25% mai mare în comparaţie cu generaţia anterioară. 

Acest ecran asigură afişarea mai multor informaţii şi punctează la capitolele claritate şi eficienţă. Are peste 110 moduri sport, iar utilizatorii îşi pot personaliza antrenamentele şi individualiza indicii de sănătate, în funcţie de stilul lor de viaţă. 

Xiaomi Smart Band 7 aduce trei tipuri de monitorizare complet noi:

  • Training load – cuprinde recomandări de exerciţii bazate pe nivelul consumului de oxigen (EPOC) din ultimele 7 zile;
  • Recovery duration – afişează intervalul recomandat de recuperare, pe baza intensităţii ultimului antrenament efectuat;
  • Training effect – un rating general al exerciţiilor aerobice şi anaerobice.

Cu ajutorul acestora, pasionaţii de sport îşi pot evalua şi ajusta programele de antrenament pentru a obţine performanţe din ce în ce mai bune. 

Bratara Xiaomi Smart Band 7

Xiaomi Smart Band 7 are şi un program de analiză al antrenamentelor profesionale de tip VO2, care măsoară volumul maxim de oxigen pe care utilizatorii îl folosesc, dar afişează şi informaţii despre calitatea somnului, nivelul de oxigen din sânge (SpO2), precum şi ritmul cardiac. Xiaomi Smart Band 7 are o baterie care rezistă până la 14 zile în standby şi rezistenţă la apă până la 5 ATM.

Xiaomi Smart Band 7 are un preţ recomandat de vânzare de 279,99 lei şi este disponibilă în reţeaua partenerilor autorizaţi – Mi-Home, eMAG, Flanco, Black Tech şi Vodafone, urmând ca la o dată ulterioară să poată fi achiziţionată şi din reţeaua partenerilor autorizaţi - Orange, Altex şi Xiaomi Store Sun Plaza.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite