Xiaomi Mi 11, primul smartphone cu Snapdragon 888, ajunge pe piaţa locală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smartphone Xiaomi Mi 11.
Smartphone Xiaomi Mi 11.

Xiaomi a lansat flagship-ul Mi 11 pe piaţa din România, smartphone dotat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 888, cameră triplă de 108MP, sonorizare cinematică şi încărcare wireless de 50W.

Xiaomi Mi 11 este disponibil în două variante de stocare: 8GB+128GB şi 8GB+256GB cu memorie LPDDR5 3200MHz RAM + spaţiu de stocare UFS 3.1, începând de la preţul recomandat de vânzare de 3.599 lei, respectiv 3.899 lei.

Pentru precomenzile plasate în perioada 10-14 martie, în reţeaua partenerilor autorizaţi, cumpărătorii vor primi cadou şi un Mi Watch Blue Navy.

 Mi 11 are doi ani de garanţie şi, în primul an de la achiziţie, cumpărătorii vor beneficia de serviciul Premium Display, prin care li se asigură o înlocuire a ecranului deteriorat, fără niciun cost.

Lansarea Mi 11 în România marchează şi startul colaborării dintre Xiaomi şi producătorii filmului “Complet Necunoscuţi”, peliculă în care apare terminalul smartphone. Regizat de Octavian Strunilă, “Complet Necunoscuţi” este adaptarea românească a filmului record “Perfetti Sconosciuti”, de Paolo Genovese, ecranizat în peste 20 de ţări. 

Toate cele trei camere - principală, ultra-wide şi frontală au capacităţi night mode îmbunătăţite. Senzorul principal are 108MP, la care se adugă o cameră ultra-wide de 13MP şi una telemacro de 5MP. În partea frontală avem o cameră discretă de 20MP pentru selfie-uri. 

Mi 11 asigură un control ridicat al filmării prin înregistrarea HDR10+. Noul mod Pro Time-lapse ajustează automat timpul de expunere, ISO-ul şi diafragma, pentru simplificarea utilizării în orice condiţii de lumină. Modurile de editare video sunt îmbunătăţite prin caracteristici AI avansate.

Ecranul de 6.81 inci e un AMOLED DotDisplay cu rată de refresh 120Hz, rezoluţie WQHD+. Ecranul lui Mi 11 dispune de tehnologia 10-bit color şi tehnologia Super Resolution, care îmbunătăţeşte rezoluţia videoclipurilor de calitate slabă, fără a creşte consumul de date. Cu o rată de răspuns a ecranului de 480Hz şi un senzor de amprentă integrat în ecran, Mi 11 se deblochează rapid.

Difuzoarele duale calibrate de experţii Harmon Kardon ale lui Mi 11 redau sunetul la un nivel cinematic, în timp ce protecţia la căzături şi şocuri este asigurată de Corning Gorilla Glass Victus. Telefonul va fi disponibil în două variante de culoare: Midnight Grey şi Horizon Blue.

Echipat sistemul de răcire, Liquid Cool, telefonul nu se supraîncălzeşte la sesiuni prelungite de gaming sau la alte operaţiuni solicitante. Bateria de 4600mAh şi posibilitatea de încărcare prin fir la 55W, wireless la 50W şi încărcarea inversă la 10W asigură o autonomie suficientă, indiferent de situaţie.

Mi 11 va primi şi update-ul pentru sistemul de operare MIUI 12.5. Acesta va reduce utilizarea unităţii centrale cu până la 22% şi consumul de energie cu până la 15%, în timp ce performanţele grafice au fost îmbunătăţite. În cazul MIUI 12.5, folosirea ecranului a primit un flux dedicat, celelalte activităţi nu mai interferează, iar răspunsul ecranului este instant.

Trotineta Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition

Pe lângă Mi 11, Xiaomi a anunţat şi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition. Noua trotinetă electrică atinge o viteză maximă de 25 km/h şi are o autonomie de 45 km cu o singură încărcare.  Trotineta are sistem dublu de frânare, cauciucuri gonflabile cu amortizoare şi display integrat pentru o monitorizare completă. De asemenea, este pliabilă pentru a fi uşor de transportat şi a ocupa un spaţiu redus.    

Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition va fi disponibil în curând pe piaţa din România, începând de la preţul recomandat de vânzare de 3.899 lei.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite