Xiaomi a lansat Redmi Note 9T, un dual SIM 5G, Redmi 9T şi două produse IoT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură prezentare Xiaomi Redmi Note 9T.
Captură prezentare Xiaomi Redmi Note 9T.

Xiaomi a anunţat lansarea a două noi modele de telefoane inteligente Redmi: Redmi Note 9T şi Redmi 9T, care vor fi disponibile în curând şi pe piaţa din România şi două produse din gama IoT.

Redmi Note 9T este primul smartphone 5G din seria Redmi Note, dotat cu dual SIM 5G. Durata de viaţă a bateriei celor două modele este extinsă pe mai multe zile.

Redmi Note 9T

Alimentat de chipsetul MediaTek Dimensity cu 5G-integrat 800U SoC, Redmi Note 9T este cu până la 100% mai rapid faţă de generaţiile anterioare. Împreună cu modemul său integrat, procesorul octa-core şi tehnologia de procesare de 7nm, Redmi Note 9T are un consum foarte redus de energie.

Prin conectivitatea 5G simultană pe două carduri SIM - o premieră a seriei Redmi Note - Redmi Note 9T este extrem de eficient. De asemenea, tehnologia 4x4 MIMO şi sistemul de antene îi asigură lui Redmi Note 9T conexiuni rapide şi mai stabile, chiar şi atunci când reţeaua este aglomerată.

Redmi Note 9T e dotat pe spate cu un setup triplu de camere de 48MP, cu senzor de profunzime de 2MP şi lentile macro de 2MP. Senzorul său principal şi arhitectura ISP la nivel flagship oferă o calitate a imaginii îmbunătăţită şi o procesare mai rapidă, la asta se adaugă modurile creative - precum cel de noapte, Pro + RAW, HDR şi modul portret.  

Redmi Note 9T are un design cu un ecran de 6.53 inci FHD+ DotDisplay şi spatele curbat Unibody 3D. Spatele din policarbonat texturat oferă o aderenţă mai bună şi mai multă rezistenţă la amprente, iar Corning Gorilla Glass 5 îl protejează în cazul în care telefonul este scăpat din mână.

Xiaomi Redmi Note 9T

Certificarea Widevine L1 şi TÜV Rheinland Low Blue Light a lui Redmi Note 9T asigură protejarea vederii utilizatorilor. Folosirea senzorului de amprentă lateral al Redmi Note 9T deblochează foarte uşor telefonul.

Dotat cu o baterie de 5000mAh şi un procesor eficient, Mediatek Dimensity 800U, Redmi Note 9T este adaptat erei 5G. Redmi Note 9T se încarcă rapid la 18W şi are un încărcător de 22.5W în cutie. Xiaomi spune că bateria suportă un număr mare de cicluri de încărcare-descărcare şi că utilizatorii pot folosi telefonul zlinic timp de aproape trei ani, fără degradarea acesteia.

Redmi Note 9T este disponibil în două variante captivante de culoare - Nightfall Black şi Daybreak Purple.

Redmi Note 9T va fi disponibil la nivel global în variantele 4GB + 64GB şi 4GB + 128GB, începând cu preţurile recomandate de vânzare de 229 euro, respectiv 269 euro.

Redmi 9T

Redmi 9T este un telefon dedicat fotografiei datorită setup-ului cvadruplu de camere AI de 48MP. Camera ultra-wide de 8MP permite atât fotografierea unor grupuri mari, cât şi a peisajelor, în timp ce lentila macro de 2MP şi senzorul de profunzime de 2MP oferă cadre cu efect bokeh. Redmi 9T are şi un nou mod “movie frame” care le oferă fotografiilor un efect cinematic, fără editare suplimentară. Noul mod “time-lapse” oferă viteză şi durată variate.

Chiar dacă este uşor, Redmi 9T are o baterie de 6,000mAh (typ) şi un procesor Qualcomm Snapdragon 662. Procesorul de 11nm al lui Redmi 9T oferă performanţe mai bune cu încălzire redusă şi un consum mai mic faţă de generaţiile anterioare. Modul de economisire a bateriei MIUI şi capabilităţile de încărcare inversă prin fir ajută în utilizarea zilnică.

La fel ca Redmi Note 9T, Redmi 9T se încarcă rapid la 18W şi are în cutie un încărcător de 22.5W.

Xiaomi Redmi 9T

Redmi 9T are un design modern şi minimalist, cu margini rotunjite şi spate texturat împotriva amprentelor. Display-ul FHD+ Dot Drop de 6.53 inci cu Corning Gorilla Glass 3 asigură o experienţă fluidă şi clară de vizionare a conţinutului şi o protecţie sporită împotriva crăpăturilor şi zgârieturilor.

Redmi 9T are certificări Widevine L1 şi TÜV Rheinland Low Blue Light şi este disponibil în patru variante de culoare: Carbon Gray, Twilight Blue, Sunrise Orange şi Ocean Green.

Dual SIM cu slot microSD, Redmi 9T oferă posibilitatea extinderii spaţiului de stocare până la 512GB, astfel încât utilizatorii să îşi poată păstra pe un singur dispozitiv aplicaţiile, jocurile, pozele şi filmele preferate. De asemenea, Redmi 9T este dotat cu infraroşu şi NFC.

Redmi 9T va fi disponibil la nivel global în variantele 4GB + 64GB, 4GB + 128GB, 6GB + 128GB începând cu preţurile recomandate de vânzare de 159 euro, 189 euro, respectiv 199 euro

Disponibilitatea celor două dispozitive pe piaţă şi preţurile din România vor fi anunţate în curând.

Xiaomi a prezentat şi două noi produse din gama ecosystem: Mi Smart Clock şi Mi 360° Home Security Camera 2K Pro.

Cu un design compact şi minimalist, Mi Smart Clock are un touchscreen full-color de 3.97inci, care afişează ora, vremea, calendarul şi funcţionează chiar şi ca ramă foto digitală. Mi Smart Clock poate mări gradual luminozitatea ecranului, precum şi intensitatea sunetului. 

 Mi Smart Clock

Mi Smart Clock are Google Assistant şi Chromecast integrate şi se comportă ca un element de control AIoT pentru casă şi hub de divertisment. Astfel, el permite controlul vocal al dispozitivelor smart din gama Mi, cum ar fi redarea filmărilor de pe camerele de securitate sau a muzicii de pe telefoanele inteligente ale utilizatorilor*.

Mi Smart Clock are un preţ recomandat de vânzare începând cu 49.99 euro.

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro este dotată cu o cameră de 3MP care oferă imagini cu o rezoluţie de până la 2304x1296. Diafragma foarte deschisă f/1.4, lentilele 6P şi senzorul de imagine cu senzitivitate crescută asigură imagini detaliate şi luminoase chiar şi în condiţii de lumină slabă. De asemenea, camera este dotată cu un algoritm AI, care detectează siluetele oamenilor şi informează utilizatorul prin intermediul mesajelor automate. 

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro

Cu ajutorul microfoanelor duale şi a tehnologiei active de reducere a zgomotelor, Mi 360° Security Camera 2K Pro face posibilă comunicarea clară. Pentru utilizatorii care pun preţ pe intimitate, dispozitivul oferă modul “privacy” care permite direcţionarea camerei spre interior printr-o simplă comandă din aplicaţia Mi Home. De asemenea, camera poate fi controlată vocal prin Google Assistant şi Amazon Alexa.

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro va fi disponibilă la un preţ recomandat de vânzare începând cu 59.99 euro.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri