WWDC 2013: Cum ar putea arăta interfaţa iOS 7

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bloggerii de la 9to5mac au avut ocazia să vadă o versiune beta a sistemului de operare iOS 7 care va fi prezentat odată cu noul iPhone, în cadrul evenimentului WWDC 2013, potrivit Gizmodo.

Imaginea publicată de cei de la 9to5mac este, de fapt, o reprezentare făcută în Photoshop a interfeţei testate de bloggeri. Ei nu au putut publica o captură de ecran autentică, deoarece ar fi putut avea probleme din partea Apple.

9to5mac explică arată că iconiţele aplicaţiilor au fost cu totul redesenate. Există, de asemenea, două seturi de pictograme: unul în care negru este culoarea predominantă şi unul în care fundalul este alb. Potrivit sursei citate, ar exista şi două seturi diferite pentru culorile tastaturii. Astfel, utilizatorul va putea alege între taste negre cu litere gri sau taste gri cu litere albe.

Fontul folosit de iOS 7 este unul similar Helvetica Neue Ultra Light iar barele de semnal au fost înlocuite de 5 puncte, care sunt fie albe, fie gri, în funcţie de puterea semnalului.



În ceea ce priveşte noile funcţionalităţi aduse de versiunea 7 a sistemului de operare, cei de la 9to5mac susţin că aplicaţia „Maps“ îi va putea îndruma la destinaţie şi pe utilizatorii care merg pe jos. De asemenea, funcţia AirDrop (care permite partajarea de fişiere între dispozitivele Apple fără a fi necesară o conexiune la internet) va apărea sub forma unei bare în partea de sus a ecranului.

Evenimentul WWDC se va desfăşura în această seară în San Francisco şi acesta este un punct cheie în parcursul anual al Apple. Aici îşi prezintă sistemele de operare, pentru telefoane şi calculatoare, dar şi micile sau marile sale inovaţii.

image

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

WWDC 2013: Cum ar arăta un iPhone 5 în mai multe culori şi cu noul iOS 7 trecut la design minimalist

Apple îşi va prezenta viziunea pentru următorul an în câteva ore, dar înainte de acest moment există încă un concept cu iOS 7, schimbările din el şi un iPhone 5 ieftin, în multe culori. Este însă un concept interesant, modulul de prezentare a fost creat în uneltele web-ului.

WWDC 2013 Noutăţile Apple pentru evenimentul care arată viitorul sistemelor de operare ale companiei

Conferinţa WWDC (Worldwide Developers Conference), ţinută anual de Apple, va începe astăzi de la ora 20, ora României. În cadrul evenimentului, firma condusă de Tim Cook va prezenta un sistem de operare modificat pentru gadgeturile mobile, o variantă nouă a sistemului de operare pentru laptopuri şi calculatoare, dar ar putea veni şi cu alte anunţuri surpinzătoare. 

FOTO Apple se poate să fi dezvăluit cea mai mare schimbare care vine în iOS 7

Apple susţine un eveniment în mai puţin de o săptămână şi se prea poate să fi dezvăluit la ce a pregătit pentru iOS 7 tocmai prin aplicaţia oficială a WWDC 2013.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite