VIDEO Sony Xperia acro S va fi lansat în august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sony Xperia acro S va fi disponibil pentru clienţi din august. Acesta este cel mai nou model de la Sony, rezistent la praf şi apă, dar şi cu dotări tehnice foarte bune. A fost lansat oficial pe 19 iulie, în Taiwan, iar de luna viitoare va fi disponibil şi în magazinele europene.

Sony Mobile din Rusia a confirmat deja pe pagina de Twitter că acest model va fi disponibil din august. Preţul se va situa la aproximativ 600 de euro, puţin cam mult faţă de alte terminale care au caracteristici asemănătoare, dar probabil Sony se bazează pe faptul că este primul smartphone de top rezistent la apă.

Sony nu se dezminte în ceea ce priveşte departamentul foto-video, acest terminal având o cameră foto principală de 12 megapixeli, care filmează full HD, şi o cameră frontală, pentru apeluri video, de 1,3 MP. Mai mult, dispozitivul are un procesor dual-core, o memorie RAM de 1 GB şi vine cu o capacitate de stocare de 16 GB. Din păcate, terminalul va veni cu Ice Cream Sandwich, deşi este deja disponibil Android 4.1 (Jelly Bean).

În mai, alături de acro S a mai fost anunţat şi Xperia go. Spre deosebire de primul, go este un model pentru piaţa dispozitivelor ieftine, cu un display de doar 3,5 inci la o rezoluţie de 480x320 pixeli, cameră de cinci megapixeli, dar cu un procesor dual-core. Deşi a fost prezentat cu Android Gingerbread, Sony a garantat că şi acesta va primi Ice Cream Sandwich până la lansarea pe piaţă.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite