VIDEO: iPhone sau laptop direct pe pielea umană

0
0
Skinput un dispozitiv care ar putea înlocui cu succes mobilul de astăzi
Skinput un dispozitiv care ar putea înlocui cu succes mobilul de astăzi

Specialiştii au concluzionat că pielea umană este bună conducătoare de electricitate şi la fel de bun receptacul de semnal electronic. Sensibilizată pielea a reacţionat la dispozitive electronice, care au funcţionat doar atingând segmentul destinat meniului electronic.

Potrivit relatărilor site-ului ‘'BBC Mundo'' Universitatea ‘'Carnegie Mellon ‘'şi laboratoarele de cercetare Microsoft au elaborate un dispozitiv care utilizează senzori acustici, care captează sunetele de frecvenţa joasă, printr-o brăţară cu un proiector de mici dimensiuni, care reflectă prin pielea umană o tastatură sau un meniu.

Chris Harrison creatorul sistemului a declarat pentru ‘'BBC Mondo'' că "pielea umană este cel mai recent şi mai vast dispozitiv, care poate fi folosit pentru a introduce date, care ar putea fi stocate într-un vast sistem.

Dispozitivul se numeşte ''Skinput'' este capabil să utilizeze tehnologia Wireless-Bluetooth ca un releu de comenzi pentru telefoane, iPod-uri şi chiar calculatoare personale. Prin simpla apăsare cu degetul a unui segment de piele s-ar putea controla dispozitive precum telefoane sau laptop-uri .

Vezi AICI în ce parte a corpului ţi-ai putea instala propriul iPhone şi mai ales cum va funcţiona

Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite