VIDEO Blood Sport - joystick-ul care te forţează să donezi sânge dacă pierzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O echipă de canadieni vrea să schimbe jocurile video, dar şi modul în care donăm sânge. Cu toate acestea, proiectul a provocat controverse pe internet. La doar câteva ore după ce Blood Sport a fost pus pe platforma Kickstarter, şefii platformei l-au eliminat.

Blood Sport era practic un joystick de jocuri prin care, în funcţie de acţiunile noastre din joc, ne lua sânge din venă. Cu ajutorul unei plăci de dezvoltare Arduino, joystick-ul e conectat la aparatul de donare de sânge. Dacă suntem împuşcaţi, donăm sânge, deoarece aparatul primeşte această comandă.

Proiectul de pe Kickstarter, acum anulat. 

Blood Sport e un proiect controversat de joc video dus în realitate. Canadienii îşi imaginau competiţii în care utilizatorii să joace fiecare împotriva celuilalt, iar cei care pierdeau donau cel mai mult sânge. Joystick-ul are o setare prin care opreşte donaţia în momentul în care un utilizator pierde prea mult sânge.

Canadienii doreau să strângă 178.000 de euro pentru proiect, dar acesta a fost oprit în momentul când aveau puţin peste 2.000 de euro pe Kickstarter.
 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite