VIDEO Bărbatul care vrea să fie filmat non-stop pentru a dovedi că intimitatea este inutilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dryer vrea să fie filmat tot timpul, pentru a-i convinge şi pe alţii să renunţe la intimitate FOTO Shutterstock
Dryer vrea să fie filmat tot timpul, pentru a-i convinge şi pe alţii să renunţe la intimitate FOTO Shutterstock

Un american este decis să se lase înregistrat 24 de ore din 24, sperând că aşa îi va convinge şi pe alţii că intimitatea este inutilă, potrivit Engadget.

Noah Dryer este un activist care crede că lipsa totală a intimităţii va face lumea un loc mai bun. El este de părere că dacă societatea nu poate avansa dacă lumea nu scapă de temerile privind confidenţialitatea. Dryer şi-a predat contul de mail publicaţiei The Atlantic pentru a fi monitorizat.

Totuşi, bărbatul, profesor universitar, spune că are nevoie de 300.000 de dolari pentru a angaja echipe de filmare, pentru a instala camere de supraveghere în locuinţa lui şi pentru un echipament care i-ar permite să difuzeze, non-stop, respectivele imagini, pe Internet. Dryer promite că absolut toate aspectele din viaţa lui vor fi publice – momentele când mănâncă, când doarme, când se vede cu copii. Nici măcar atunci când va merge la baie nu va închide camerele.

El promite că. dacă va reuşi să strângă 700.000 de dolari, va candida şi la preşedinţia SUA, în 2016. Iar dacă va câştiga, promite că va rămâne în continuare sub supravegherea permanentă a camerelor de filmat.

Dacă suma va ajunge la un milion de dolari, Dryer spune că va construi o ”mănăstire anti-intimitate”, pentru cei care vor vrea să-şi trăiască viaţa ca el.

Dryer înceracă să strângă banii printr-o campanie pe site-ul de crowdfunding Kickstarter, dar s-ar putea lovi de probleme, având în vedere că donaţiile politice sunt împotriva regulilor respectivului site.

El nu a reuşit să convingă decât 98 de persoane, care au donat aproximativ 1.000 de dolari. Bărbatul mai are doar 4 zile pentru a strânge 299.000 de dolari, lucru aproape imposibil, dar perspectiva lui este, cu siguranţă, una interesantă. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite