VIDEO Adevărata poveste din spatele cererii în căsătorie ce s-a terminat cu un cucui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cerere

Un clip video în care un bărbat de origine indiană este lovit cu o ukulele peste cap de iubita sa, după ce o cere în căsătorie, a devenit viral pe internet.

În clipul video, un bărbat îşi duce prietena în mijlocul unui mall aglomerat şi îşi începe discursul prin care o cere pe aceasta în căsătorie. El este acompaniat de o formaţie de mariachi şi lumea se strânge rapid în jurul lui.

După câteva momente, un trenuleţ pentru copiii îl întrerupe. Pe acesta se poate vedea scris mesajul „Not So Sweet“ (trad. nu este chiar aşa de dulce).

Acest mesajul este moto-ul oficial al unei campanii desfăşurate de producătorul de ciocolată Cadbury pentru promovarea unui nou sortiment, denumit „Bournville“.

Practic, clipul video face parte din această campanie de promovare şi lansarea acestuia pe internet este o tactică de marketing. Nici publicitarii români nu sunt străini de astfel de tehnici, amintind aici campania cu delfinii din Dâmboviţa sau clipul cu avionul care se răsuceşte în aer deasupra unor fete care dansează. 

Urmăriţi clipul cu pricina mai jos:

Cerere în căsătorie originală. Refuzul, însă, te lasă groggy

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite