VIDEO 20 de tipuri de căutări ce se pot face cu Google Glass

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de programatori din spatele gadgetului Google Glass a făcut un clip video în care prezintă ce fel de căutări vor putea face utilizatorii de ochelari Google.

Ochelarii Google au provocat mult entuziasm printre pasionaţii de tehnologie în principal datorită capabilităţii acestora de a surprinde momentele exact din perspectiva purtătorului. 

Totuşi, cele 20 de tipuri de căutări demonstrate în clipul video realizat de echipa de la Google arată puterea dispozitivului când vine vorba de căutări.

Sergey Brin, cofondatorul Google, a vorbit de multe ori despre cum gadgetul Glass este menit să îl facă pe utilizator să uite că foloseşte un dispozitiv şi să îi ofere o experienţă nedistruptivă. 

Video-ul demonstrează cele mai plauzibile moduri în care oamenii ar putea face căutări, precum accesarea informaţiilor de zbor, verificarea scorurilor de la meciuri şi chiar căutarea de pisici în pijamale.

Toate căutările sunt efectuate printr-o atingere a trackpad-ului de pe laterala Google Glass, urmată de o comandă vocală. Cu adevărat uimitoare este abilitatea Google de a înţelege contextul şi limbajul conversaţional.

La întrebarea „voi avea nevoie de umbrelă mâine?“ se afişează prognoza meteo, „cine a cântat cântecul acela în care tipul spune «cât de bizar»?“ returnează rezultatul „OMC“ şi „care este filmul în care lui Jim Carrey i se şterge memoria?“ trimite către pagina de IMDB a filmului „Eternal Sunshine of the Spotless Mind“.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite