Tot ce ar trebui să ştii despre LG G3, cel mai bun telefon de anul acesta. Interfaţa e inspirată din produsele Google

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LG G3, noul smartphone de vârf al companiei sud-coreene. FOTO GSMArena şi PhoneArena
LG G3, noul smartphone de vârf al companiei sud-coreene. FOTO GSMArena şi PhoneArena

La finalul lunii mai, LG G3 va fi prezentat oficial. Mai e puţin, mai avem timp cât să vorbim despre interfaţă şi produs. Deja există suficiente imagini neoficiale cu ambele şi după cum se prezintă acum, LG are mari şanse să genereze reacţii pozitive la adresa dispozitivului său.

După un atrăgător LG Optimus G şi un interesant LG G2, sud-coreenii pregătesc un smartphone aliniat la actualele tendinţe de design, dar şi cu o construcţie îmbunătăţită faţă de modelul de anul trecut. Dotările rămân cum au fost vehiculate, noul procesor Qualcomm Snapdragon 805 e pe listă alături de un ecran de 5,5 inci şi 3GB de memorie RAM. Despre ecran mai trebuie spus şi că va fi unul de rezoluţie Quad HD, adică 2.560x1.440 pixeli, cel mai mare de până acum pus pe un telefon mobil.

Au tot apărut imagini în ultima perioadă cu acest smartphone şi ştim acum că butoanele, lăsate tot pe spate, vor fi aduse la nivelul carcasei, telefonul va avea un bliţ dual pentru o reproducere mai bună a culorilor atunci când e folosit, iar interfaţa este în stilul minimalist al Google. Atât Samsung, cât şi LG par să fi schimbat abordarea la nivelul software, asta după ce HTC a făcut-o încă de anul trecut cu Sense 5 de pe One.

Camera de pe LG G3 va fi de 13 megapixeli cu stabilizarea imaginii, iar spaţiul de stocare va fi de 16 sau 32GB cu posibilitate de extindere printr-un card microSD. GSMArena informează că s-ar putea ca LG să lanseze două versiuni ale aceluiaşi telefon, unul va avea doar 2GB de memorie RAM cu 16GB de stocare, iar al doilea va avea 32GB cu 3GB de memorie RAM. Se poate ca producătorul să ia în calcul o lansare a unui LG G3 mini odată cu versiunea mare. 

Din videoclipul de teasing de mai jos se observă că LG mizează şi pe sunet, dar şi pe o construcţie mai bună. Modelul de anul trecut avea carcasă din plastic, cu un capac lucios pentru spate. Cât despre interfaţă, în imaginile din galerie se observă şi că apare o notificare: „Ar trebui să îţi iei umbrela cu tine, sunt condiţii de ploaie după-amiază“. E posibil să fie un asistent digital în stilul Siri sau Google Now.

[<a href="//storify.com/razvanbaltaretu/afl-mai-multe-detalii-despre-lg-g3" target="_blank">View the story "Află mai multe detalii despre LG G3" on Storify</a>]

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite