Articol publicitar

Toamna asta se poartă HUAWEI

0
0
Publicat:

Toamna este sezonul transformărilor, o perioadă în care natura colorează lumea din jur cu nuanțe calde de roșu, portocaliu și maro. Este și un sezon care inspiră la o schimbare în garderoba noastră, o șansă de a ne reinventa stilul. Ne-am făcut temele, am primit consultanță de specialitate de la stilistul Ovidiu Buta, și am ajuns la concluzia că ce modalitate mai bună de a adopta spiritul sezonului toamnă-iarnă decât printr-un accesoriu statement HUAWEI, un ceas care dă startul atât zilei tale, cât și tendințelor în modă: HUAWEI WATCH GT 4, noul ceas al seriei GT.

HUAWEI WATCH GT 4 Intro jpg

Nu judeca o carte după copertă, dar un ceas după cadran, da

Tehnologia trebuie să îți îmbunătățească viața fără a compromite stilul tău unic. Cea mai recentă adiție la seria GT, HUAWEI WATCH GT 4, este dovada vie a filosofiei adoptate și de gigantul chinez. Cu un cadran de o geometrie amețitoare (în sensul bun), HUAWEI vine cu două variante de design în noile GT 4: forma octogonală inovatoare, robustă și impunătoare a variantei de 46 mm și cea circulară, clasică și elegantă a mărimii de 41 mm. Rafinate, dar cu un farmec aparte fiecare, cele două variante de design vin la pachet cu două dimensiuni ale display-ului AMOLED subțire și elegant: de 1.43 inchi cu o densitate de 326 PPI și de 1.32 inchi cu o densitate de 352 PPI. Ambele dimensiuni au o rezoluție de 466 x 466, astfel încât nu există compromis în ceea ce privește experiența vizuală, indiferent de dimensiunea și design-ul ales. Cele peste 25 000 de watchface-uri din galerie îți vor permite să îți personalizezi ceasul HUAWEI la cea mai înaltă calitate a imaginii. În fiecare zi, în funcție de starea de spirit, de vreme sau pur și simplu de inspirația de moment, poți alege o nouă interfață a ceasului, iar astfel vei avea un ceas nou de fiecare dată!

Pentru că toamna asta se poartă vestimentațiile practice cu un twist - nuanțele neașteptate devin la fel de importante pentru garderoba masculină ca negrul și griul, roșul redevine o culoare importantă, la fel și movul și fucsia - și ceasurile celei mai noi serii GT de la HUAWEI vin într-o varietate de 7 culori, cu brățări metalice diverse inspirate din rafinamentul bijuteriilor contemporane, sau din piele, un alt element extrem de în trend sezonul acesta, conform stilistului Ovidiu Buta.

Temperaturi joase, dar căldura vine din interior

Fashion Forward și Design Forward sunt două dintre sloganurile HUAWEI de toamna asta, inovatorul în tehnologie propunându-și să depășească, prin tehnologie, barierele în modă și design, creând accesorii care să ridice calitatea vieții la nivelul următor, cu o atenție deosebită la design și zero compromisuri când vine vorba de stil.

Chiar dacă punem accent pe aspect, sănătatea rămâne pe primul loc, iar HUAWEI nu dezamăgește nici la capitolul acesta. Încălzește-te în sezonul rece cu antrenorul tău de alergat creat cu ajutorul inteligenței artificiale, monitorizează-ți sănătatea inimii, a somnului și nivelul stresului de zi cu zi, precum și dieta. Cireașa de pe tort? HUAWEI WATCH GT 4 este primul ceas inteligent care, prin aplicația HUAWEI Health îți poate monitoriza ciclul menstrual.

Compatibil atât cu Android, cât și cu iOS,  HUAWEI WATCH GT 4 are o autonomie a bateriei de până la două săptămâni. Fii în trend toamna asta și alege ceasul care se schimbă în fiecare zi, în funcție de gust și ocazie, și care nu rămâne (aproape) niciodată fără baterie. Pentru fiecare moment al zilei și pentru fiecare ținută există un watchface potrivit pentru accesoriul tău, care între timp îți dă remindere care te ajută să ai grijă de tine. Ce să îți dorești mai mult de la un gadget pe care îl porți la încheietură?

Toamna asta se poartă îndrăzneala, toamna asta se poartă HUAWEI!

Precomandă de pe HUAWEI Store până pe 1 octombrie HUAWEI WATCH GT4 și bucură-te de o ofertă specială cu FreeBuds SE 2 cadou, dar și o serie de beneficii, precum:

- 2% din valoare produsului înapoi în puncte HUAWEI – până la 37 lei în puncte HUAWEI, care pot fi transformate în discount la următoarele comenzi;

- 12 rate fără dobândă;

- livrare gratuită și rapidă.

Totodată, HUAWEI WATCH GT 4 46 mm Rainforest Green cu bezel GMT se vinde exclusiv pe HUAWEI Store.

Prețuri HUAWEI WATCH GT 4 precomandă:

HUAWEI WATCH GT 4 46 mm:

Black (curea din fluoroelastomer) – 1199 lei

Brown (curea din piele) – 1299 lei

Rainforest Green (curea verde din material reciclat, design GMT al bezelului) – 1299 lei

Grey (curea metalică, design tip unibody) – 1599 lei

HUAWEI WATCH GT 4 41 mm:

White (curea de piele albă) – 1199 lei

Light Gold (curea Milanese) – 1399 lei

Silver (curea metalică Piano Key) – 1899 lei

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite