TikTok prezintă TikTok Avatars, un nou mod de exprimare pe platformă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock (Arhivă)
Foto Shutterstock (Arhivă)

TikTok încurajează exprimarea creativă şi introduce TikTok Avatars, un nou mod prin care oamenii îşi pot exprima personalitatea pe platformă.

Noua funcţie vine în completarea celor deja lansate şi disponibile în aplicaţie, cum ar fi Effect House, Biblioteca TikTok şi posibilitatea de a face videoclipuri mai lungi. De acum, oamenii pot alege dintr-o gamă largă de coafuri, accesorii, piercing-uri şi stiluri de make-up, pentru a crea un avatar TikTok care să reflecte stilul propriu.

Pentru a folosi noua funcţie, utilizatorii trebuie să deschidă secţiunea de efecte din aplicaţia TikTok şi apoi să caute efectul Avatar. De acolo, ei îşi vor putea personaliza Avatarul astfel încât să se potrivească preferinţelor lor. După ce Avatarul este gata, pot începe să înregistreze videoclipuri şi, pe măsură ce aceştia fac gesturi şi se mişcă, Avatarul îi va imita.

Prima versiune a TikTok Avatars este lansată la nivel global, iar TikTok va continua să îmbunătăţească funcţia pentru a crea o experienţă pozitivă pentru toţi cei care folosesc platforma. De la ţinute, la nuanţe ale pielii, de la culoarea părului, la textura acestuia, crearea unei experienţe inclusive este o prioritate pentru platformă, care va continua să ceară constant feedback din partea comunităţii. Pe lângă răspunsurile primite de la utilizatori, TikTok lucrează cu Creator Diversity Collective pentru a face experienţa reprezentativă pentru comunitate.

Platforma continuă să exploreze noi modalităţi de a aduce avatarurile în mai multe experienţe. TikTok va construi spaţii în aplicaţie prin care oamenii se pot exprima şi va lansa noi moduri în care utilizatorii să se poată conecta şi să poată crea în comunitatea globală.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite