Televizorul Samsung The Terrace primeşte prima verificare a vizibilităţii în aer liber de la UL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Televizor Samsung The Terrace.
Televizor Samsung The Terrace.

Samsung a anunţat că toate modelele The Terrace, gama de televizoare premium concepute special pentru aer liber, au devenit primele produse din industria de televizoare care au fost verificate pentru performanţa vizibilităţii în exterior.

Această verificare a fost efectuată de către Underwriters Laboratories (UL), cu sediul în SUA, o organizaţie globală independentă, de ştiinţă, cu peste un secol de experienţă în inovaţia soluţiilor de siguranţă.

În condiţiile normale de utilizare la exterior, consumatorii sunt nevoiţi să găsească diverse mijloace pentru a bloca lumina soarelui şi a obţine un grad adecvat de vizibilitate. Acest aspect a constituit o problemă majoră pentru multe categorii importante de produse. 

Pentru a obţine această verificare, un produs trebuie să fie supus mai multor runde de testare riguroasă, în care luminozitatea maximă de peste 3.000 ~ 4.000 de niţi raportul de contrast mai mare de 1.000:1 şi volumul de culoare mai mare de 80% trebuie atinse împreună, în condiţii de iluminare de peste 10.000 LUX. 

Televizorul The Terrace a afişat performanţe remarcabile în aceste trei zone cheie, astfel încât utilizatorii pot vedea de imagini clare şi vii, chiar şi în aer liber.

Televizor Samsung The Terrace verificare a vizibilităţii în aer liber  UL

Televizoarele The Terrace includ tehnologia QLED premium Samsung, precum si tehnologia Anti-Reflection, care reduce reflexia luminii de pe suprafaţa ecranului.

Pentru protecţia la intemperii a televizoarelor, Samsung a obţinut şi certificarea standard IP55 pentru rezistenţa la apă şi praf de la Comisia Electrotehnică Internaţională (IEC).

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite