Telefonul curbat „trăieşte“ şi în 2015: Ce pregăteşte LG la cel mai mare târg de tehnologie din Las Vegas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LG G Flex a fost primul telefon curbat de la sud-coreeni. FOTO PhoneArena
LG G Flex a fost primul telefon curbat de la sud-coreeni. FOTO PhoneArena

La târgul de tehnologie CES 2015 din Las Vegas LG ne va impresiona cu un nou telefon curbat. După Flex de anul trecut, acum va îmbunătăţi acolo unde a eşuat în 2014.

După lungi speculaţii pe marginea unui nou smartphone cu ecran curbat, este aproape sigur că  se va lansa în următoarele zile la CES 2015.

Panoul de mai jos a fost imortalizat de cei de la The Verge. Acesta a fost văzut printre standurile de la CES 2015, târgul de tehnologie ce va avea loc în Las Vegas zilele următoare, între 6 şi 9 ianuarie. După cum se poate observa, este o referinţă clară la un urmaş pentru LG G Flex, cel mai popular smartphone cu ecran curbat lansat anul trecut. Cu numele de LG G Flex 2, la această oră nu avem prea multe informaţii legate de specificaţiile hardware ale gadgetului.

Ştim, totuşi, în urma unei aluzii a celor de la Qualcomm, că ar putea fi primul terminal ce va ajunge pe piaţă cu un procesor Snapdragon 810. Pe lângă procesorul pe 64 de biţi, se bănuieşte că pe partea de comunicaţii phabletul celor de la LG va fi compatibil cu standardul LTE-A şi va avea capacitatea de a agrega viteza a trei benzi LTE pentru o performanţă similară cu a unei anunţată în urmă cu câteva zile în Coreea de Sud.

<a href="http://playtech.ro/2015/ces-2015-lg-g-flex-2-va-fi-echipat-cu-cel-mai-bun-procesor-mobil/" target="_blank" rel="nofollow">Află totul despre LG G Flex 2</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite