Tableta care-ţi dă internet wireless, te fereşte de viruşi şi îţi protejează copiii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soap e un router Wi-Fi în primul rând. La această tabletă supradimensionată se poate conecta cablul de internet şi va oferi conexiune wireless în toată casa. Dar nu acesta e cel mai important lucru. Pe lângâ router-ul Quad-Band, Soap funcţionează şi ca o tabletă de 7 inci cu Android.

Tableta cu Android are un procesor quad-core de 1 Ghz, 2 Gb de RAM şi un SSD de 128 de GB. Aceasta poate funcţiona ca orice tabletă, dar nu este indicat să fie tratată ca atare. În primul rând, grosimea gadgetului nu permite acest lucru, iar, în al doilea rând, vom avea tot timpul cabluri conctate în device.

Dar, un lucru interesant adus de acest gadget este protecţia antivirus inclusă, care se actualizează în mod constant. Soap promimte că nu vom mai avea nevoie de software antivirus pe calculatoarele noastre, pentru că internetul va fi filtrat până va ajunge la noi.

Până acum, proiectul a trecut prin două runde de finanţare. În aprilie, pe Kickstarter, a strâns 142.000 de dolari, iar acum, pe Indiegogo a primit deja 237.000 de dolari şi mai sunt şase zile de campanie.

Citiţi mai multe despre acest gadget şi ce poate face, dar urmăriţi şi un video cu el pe playtech.ro. 

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite