Studiul care arată că toţi vrem un iPhone

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iPhone 6s e de 4,7 inci şi de 5,5 inci. FOTO Eduard Enea/Adevărul
iPhone 6s e de 4,7 inci şi de 5,5 inci. FOTO Eduard Enea/Adevărul

O compania a analizat care sunt cele mai dorite telefoane pe baza diagonalei lor. Lumea Android are unele dintre cele mai mari, în timp ce Apple are doar două. Şi unul dintre ele e cel mai dorit.

Şi tu vrei un iPhone, dacă vrei un smartphone, doar că n-o recunoşti. Vrei modelul obişnuit, de 4,7 inci, iPhone 6 sau iPhone 6s, conform analizei realizate de DeviceAtlas, citate de Playtech. Aceasta a fost împărţită pe ţări şi aceasat e cea mai populară diagonală de smartphone, indiferent unde te-ai uita. În Statele Unite, 41,5% din piaţă foloseşte un asemenea dispozitiv, similar cu ce se întâmplă în Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie, Austalia şi Japonia.

diagonala ecran

Chiar dacă iPhone 6 şi iPhone 6s par cele mai potrivite dispozitive, se poate ca acest studiu să fie alterat de altceva: notorietate. Apple este cea mai cunoscută companie din domeniu, iar iPhone e cel mai cunoscut model. Chiar şi aşa, excepţia de la regulă e în Spania. Acolo, diagonala adoptată preponderent de către utilizatorii de smartphone este un pic mai mare, de 5 inci, ceea ce înseamnă Android de la Samsung, HTC sau Huawei.

În contextul în care vedem tot mai multe telefoane ajunse pe piaţă cu diagonale de 5,5 inci sau chiar şi mai mari, un astfel de studiu ne ajută să înţelegem că acelea nu sunt neapărat adoptate la scară largă, deşi se bucură de o anumită popularitate. 

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite