Soldatul rus, prieten cu Instagram: poze din misiunea din Estul Ucrainei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soldatul Sotkin, mare amator de Instagram
Soldatul Sotkin, mare amator de Instagram

Un soldat rus cantonat în sudul Rusiei, la graniţa cu Ucraina, a postat mai multe fotgrafii pe Instagram în care arată cum îi este viaţa în interiorul maşinăriilor pe care le foloseşte, dar şi faptul că a trecut graniţa de mai multe ori.

UPDATE

O parte a poveştii iniţiale, scrisă de Buzz Feed, vorbea de faptul că soldatul a spus că ar fi fost în interiorul unui lansator de rachete Buk. Acest lucru nu poate fi confirmat, iar o teorie care se opune celei de la Buzz Feed a fost scrisă pe Google+. 

Citiţi aici postarea de pe Google+. 

Un soldat rus pe numele Sanya Sotkin a postat pe contul său de Instagram, care poate fi accesat aici, diferite poze din interiorul unor maşinării militare. 

Problema este că rusul a reuşit să bifeze şi opţiunea de localizare a pozelor pe hartă, iar cei de la Buzz Feed au descoperit acest lucru.

Alexander Sotkin are 24 de ani şi a postat prima fotografie de la baza din sudul Rusiei în care era staţionat. Sotkin e specialist în comunicaţii speciale şi aştepta la graniţa cu Ucraina un ordin. Apoi, Sotkin a publicat şi o fotografie din satul Krasna Talichka, un teritoriul controlat de rebelii pro-ruşi în estul Ucrainei.

Următorul moment când Sotkin a publicat o imagine din Ucraina a fost pe 5 iulie, din satul Krasnii Derkul. Imaginile au fost făcute la 15 kilometri de baza Voloşino, unde era staţionat.

“Nu înţeleg ce facem aici, continuăm să fim un pic nebuni, să ascultăm #swedishhousemafia şi să aşteptăm veşti din Ucraina”, a spus Sotkin pe 7 iulie.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite