Softul AI ChatGPT a redactat un articol plătit cu 600 de euro în 30 de secunde: „Inteligența artificială îmi va lua locul de muncă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copywriter din Marea Britanie, Henry Williams, a fost uimit de capacitatea ChatGPT, un program care utilizează inteligența artificială, de a elabora un articol pentru care acesta solicită 600 de euro, relatează The Guardian.

Chatbot-ul este utilizat pentru a genera texte. FOTO Shutterstock (Arhivă)
Chatbot-ul este utilizat pentru a genera texte. FOTO Shutterstock (Arhivă)

„A terminat un articol de marketing în 30 de secunde”, a afirmat Henry Williams 

Copywriter-ul susține că articolul scris de ChatGPT a fost puțin editat, însă după editare, era un text pe care l-ar fi vândut cu 600 de euro. Acesta susține că „punctele cheie, gramatica și frazarea au fost toate perfecte”. 

„Sunt destul de sigur că inteligența artificială îmi va lua locul de muncă”, a mai adăugat Williams. 

ChatGPT, care a atras peste 1 milion de utilizatori la puțin timp de la lansare, este un chatbot bazat pe inteligența artificială care este utilizat pentru a genera texte, iar în cazul în care textul este trecut printr-un program de verificare a plagiatului, veți descoperi că acel conținut este 100% unic.

Acesta a fost proiectat să interacționeze cu utilizatorii într-o manieră naturală. 

De asemenea, noul program AI a trecut examene la drept la patru cursuri de la Universitatea din Minnesota și un alt examen la Wharton School of Business din Pennsylvania, susțin profesorii titulari.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite