Seria Galaxy Watch4 primeşte noi opţiuni de antrenament, somn şi personalizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samsung Galaxy Watch4.
Samsung Galaxy Watch4.

Samsung a anunţat astăzi, 8 februarie, actualizări pentru Galaxy Watch4 şi Galaxy Watch4 Classic constând în opţiuni de antrenament avansat pe intervale, un nou program de analiză a somnului şi noi informaţii despre compoziţia corporală.

Utilizatorii Galaxy Watch4 vor aveaşi mai multe modalităţi de a-şi personaliza dispozitivul, datorită feţelor de ceas îmbunătăţite, precum şi o nouă linie de curele. 

Cea mai recentă actualizare a compoziţiei corporale oferă utilizatorilor mai multe informaţii despre progresul în privinţa sănătăţii. Samsung Health va oferi, de asemenea, informaţii despre compoziţia corporală oferite de Centr, un program digital de fitness creat de Chris Hemsworth, pentru a ajuta utilizatorii să-şi transforme obiceiurile de sănătate, fitness şi mentalitate. Utilizatorii Galaxy Watch4 vor primi 30 de zile de acces complet gratuit la Centr.

Noua funcţie de interval ţintă de la Samsung pentru alergători şi biciclişti le permite acestora să stabilească durata, distanţa şi numărul de seturi pentru antrenament. De acolo, Galaxy Watch4 te ghidează printr-o sesiune de antrenament de intensitate ridicată cu o serie de antrenamente de mare intensitate intercalate cu antrenamente de intensitate scăzută.

Bazându-se pe capabilităţile de urmărire a somnului ale Galaxy Watch4, noul program de antrenament al somnului îi ajută pe utilizatori să dezvolte obiceiuri de somn mai bune. Urmărind tiparele de somn pe parcursul a şapte zile şi completând două chestionare legate de somn, programul atribuie unul dintre cele opt animale simbol care reprezintă tipul de somn al utilizatorului.

Samsung Galaxy Watch4 animale simbol somn

Apoi, va ghida utilizatorii printr-un program de coaching de patru până la cinci săptămâni, care include misiuni, liste de verificare, articole legate de somn, îndrumări de meditaţie şi rapoarte regulate pentru a sprijini utilizatorii pe măsură ce lucrează pentru îmbunătăţirea calităţii somnului.

Galaxy Watch4 recunoaşte când utilizatorii adorm şi stinge automat luminile Samsung activate în aplicaţia SmartThings pentru a ajuta la crearea unor condiţii de somn mai bune.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite