Secretele lui Florin Talpeş, fondatorul Bitdefender, la Tech Excellence

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Talpeş FOTO Adevărul
Florin Talpeş FOTO Adevărul

La un an de activitate, TechHub Bucureşti lansează Tech Excellence, o serie de evenimente care debutează joi, 22 mai, cu Florin Talpeş, CEO şi fondator Bitdefender. Oricine poate participa, iar sesiunea este gratuită.

Tech Excellence îi aduce în faţa audienţei pe unii dintre cei mai apreciaţi antreprenori din ecosistemul regional care au dezvoltat de-a lungul timpului companii cu impact şi s-au remarcat la nivel internaţional. Evenimentul se adresează antreprenorilor, programatorilor sau profesioniştilor care lucrează la dezvoltarea de produse tech şi care îşi doresc să înveţe din experienţa invitaţilor şi să discute în mod direct cu aceştia.

Prin Tech Excellence, echipa TechHub Bucharest creează un nou pretext pentru ca membrii comunităţii să aibă oportunitatea de a interacţiona direct cu cei care au trecut prin acelaşi proces de dezvoltare de produs pe care îl parcurg şi ei.

Discuţiile din cadrul evenimentului vor avea un caracter practic, atingând subiecte importante legate de evoluţia unui startup în tehnologie şi fiind ilustrate cu exemple concrete din experienţa invitaţilor speciali.

Primul eveniment din seria Tech Excellence va avea loc joi, 22 mai, începând cu ora 18:30, şi îl va avea ca invitat special pe unul dintre cei mai apreciaţi antreprenori români ai momentului: Florin Talpeş, CEO şi Co-Fondator Bitdefender, compania care produce cel mai exportat produs IT românesc, una dintre cele mai performante şi eficiente game de soluţii de securitate informatică atestate la nivel mondial.

Invitat special al primei ediţii Tech Excellence, Florin Talpeş va vorbi despre parcursul său profesional şi va dezvălui audienţei secretele care l-au ajutat să dezvolte un produs care a revoluţionat industria de securitate cibernetică la nivel global.

Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se realizează online.

[<a href="//storify.com/vladandriescu3/florin-talpe" target="_blank">View the story "Florin Talpeş" on Storify</a>]

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite