Schimbă-ţi perspectiva cu un TV 3D. Lista cu cele mai ieftine

0
0
smart tv 3d

Piaţa televizoarelor s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, iar un televizor LED 3D este mult mai accesibil acum decât era cu ceva timp în urmă.

Panasonic. Samsung, LG, Sony, atât de mulţi producători, cu produse care mai de care mai bune. Majoritatea oamenilor care îşi caută un televizor se hotărăsc foarte greu în privinţa celui pe care îl vor achiziţiona. Dacă nu ştiţi exact dinainte ce vă doriţi de la viitorul dispozitiv, alegerea unuia va fi foarte grea. Unii vor un ecran de dimensiuni mai mari, alţii îşi doresc culori mai vii, alţii vor un televizor 3D, iar alţii un sistem de operare cât mai uşor de folosit.

În lista următoare am inclus unele dintre cele mai bune televizoare LED 3D care pot fi găsit acum pe piaţă în ţara noastră. Am încercat să includem modele din toate categoriile de preţuri, care sunt bune la toate capitolele, însă fiecare are un punct la care excelează. Acestea fiind spuse, vă lăsăm pe dumneavoastră să decideţi care dintre următoarele este cel mai bun televizor LED 3D.

Sub 10.000 de lei – Sony 55X9005

Sony 55X9005B este unul dintre cele mai bune televizoare create de Sony până în ziua de astăzi. Calitatea imaginii este una dintre cele mai bune din industria televizoarelor, cu o claritate excepţională şi nişte culori vii ce vă vor încânta ochii. Diagonala este de 139 de centimetri, iar rezoluţia este 4K. Nu este cel mai ieftin dispozitiv, dar raportul calitate/preţ este unul decent. 

Sub 10.000 de lei – Panasonic TX-50AX800E

Televizorul celor de la Pansonic este un adevărat dispozitiv de top, cu o claritatea a imaginii superbă şi un design extrem de atrăgător. Toate elementele, de la stand până la margini, au un aspect premium, televizorul fiind în acelaşi timp şi foarte subţire, cu o grosime de doar 42 de milimetri. Modelul TX-50AX800E are o rezoluţie 4K (3.840 x 2.160) şi o diagonală de 126 de centimetri.

Sub 10.000 de lei – Philips 65PFS6659

Pentru ”doar” 9.999 de lei veţi primi unul dintre cele mai bune televizoare pe care le puteţi găsi în România acum. Modelul 65PFS6659 este un televizor inteligent cu un ecran de 165 de centimetri, Full HD, cu Pixel Precise HD şi Ambilight, care impresionează prin calitatea imaginii. Şi din punct de vedere al conectivităţii este competitiv, cu 4 porturi HDMI alături de alte două intrări USB. 

Sub 5.000 de lei – LG 47LB730V

Ca la toate Smart TV-urile celor de la LG, în ciuda aspectului şi calităţii bune a imaginii, principalul element al acestuia este sistemul Web OS introdus de curând de LG. Modelul 47LB730V are o rezoluţie de 1.920 x 1.080 pixeli, iar diagonala este de 106 cm. Televizorul beneficiază, printre altele, de 3 porturi HDMI şi de 3 porturi USB. 

<strong><a href="http://playtech.ro/2014/cel-mai-bun-televizor-led-3d/" target="_blank" rel="nofollow">Vezi care sunt cele mai ieftine modele de televizor 3D</a></strong>

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite