Samsung și Musette au lansat Flip The Rules, o colecție de genți de piele inspirate de Galaxy Z Flip4

0
Publicat:

Samsung și Musette, au lansat Flip The Rules, o colecție capsulă de genți de piele, inspirate de Galaxy Z Flip4. Colecția este disponibilă în România în magazine fizice, dar și online.

image

Prin această colaborare Samsung și Musette  își propun să schimbe perspectiva utilizatorilor asupra modei și a tehnologiei. Conceptul Flip The Rules își propune să sfideze normele a ceea ce utilizatorii obișnuiau să considere „firesc” în materie de utilizare și să îi încurajeze să adopte o nouă perspectivă – atât când vine vorba de smartphone-uri, cât și de accesorii. Astfel, au luat naștere o serie mini-genți gândite special pentru Galaxy Z Flip4 și Galaxy Buds2 Pro.

Elementele care au stat la baza realizării lor sunt:

  1. un design care să reprezinte în sine o declarație și un mod de auto-exprimare pentru cei care le poartă, și totodată, care să atingă standarde înalte de calitate.
  2. sunt niște produse nu doar atrăgătoare și estetice, ci și funcționale, practice.
  3. produse care să reziste în timp, să fie prietenoase cu mediul și realizate în mod responsabil, la nivel local.

Colecția de genți realizată în colaborare cu Musette este inspirată de design-ul unic al lui Galaxy Z Flip4 și se adresează celor care se exprimă prin piesele pe care le poartă, care sunt constant în căutare de noi moduri de a-și arăta personalitatea și își doresc în garderobă o piesă statement, un accesoriu care să le întregească ținuta. 

Gențile sunt de dimensiuni mici, în ton cu trendul de microgenți care a luat lumea modei cu asalt în ultimii ani și vin în cinci variante de culori: negru, alb, bej, mov și piersică. În plus, ele pot fi alăturate mai multor tipuri de ținute, atât de zi, cât și de noapte. Accesoriile pot fi purtate pe umăr sau chiar direct în mână – cordoanele acestora putând fi detașate dacă este nevoie.

Smartphone-ul poate fi încărcat direct prin geantă, fără a mai fi nevoie să fie scos. Materialele din care sunt realizate gențile sunt naturale, moderne și de calitate. Pielea folosită este una biodegradabilă și sustenabilă.

În plus, colecția reprezintă o investiție în comunitatea locală, lucru demonstrat de faptul că producția genților este realizată exclusiv în România, la fabricile Musette, dar și de faptul că procesul de fabricație respectă cele mai înalte standarde de la nivel european.

Colecția capsulă „Flip The Rules”, împreună cu Galaxy Z Flip4 și Galaxy Buds, vor putea fi achiziționată fizic, din 14 magazine Musette din toată țara sau din cele 6 magazine Samsung Experience Store, precum și online, de pe website-ul Musette sau din aplicația Musette (disponibilă pe Android), începând cu data de 8 decembrie 2022.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite