Samsung ne aminteşte că Galaxy S5 rezistă la apă băgându-l în zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samsung Galaxy S5 este unul dintre telefoanele bune ale anului şi la fel de bun este şi să dea viaţă unui om de zăpadă. Iată cum reuşeşte.

Samsung Galaxy S5 rezistă la apă şi în caz că ai uitat asta, compania îţi aduce aminte printr-un videoclip cel puţin interesant. Partea proastă e că deşi rezistă la apă, nu este singurul.

Samsung Galaxy S5 e telefonul vedetă al sud-coreenilor şi cel mai mult i-au lăudat rezistenţa la apă. Cum iarna apa devine, de regulă, gheaţă sau zăpadă, Samsung s-a gândit să se mai laude încă o dată cu telefonul său şi rezistenţa sa într-un mod inedit. Aşa a rezultat un om de zăpadă în egală măsură interesant şi ciudat.

Samsung a folosit trei telefoane Galaxy S5 pe care a rulat câte un videoclip special pregătit si le-a introdus într-un om de zăpadă. Două au devenit ochii acestuia şi unul a devenit inima. Pe ecranele „ochilor“ rula un videoclip cu doi ochi care clipeau, iar pe al treilea era un video cu o inimă care pulsa. Aşa, Samsung se poate lăuda că a dat viaţă unui om de zăpadă.

<a href="http://playtech.ro/2014/cu-trei-galaxy-s5-samsung-creat-poate-cel-mai-ciudat-sau-mai-interesant-om-de-zapada-video/" target="_blank" rel="nofollow"><strong>Află de la Playtech totul despre experimentul Samsung</strong></a>

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite