Samsung Galaxy S4, ultimele informaţii: procesor ca în HTC One şi ecran cu vizibilitate bună în lumina Soarelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samsung va fi prezent la Mobile World Congress cu ultimele dispozitive.
Samsung va fi prezent la Mobile World Congress cu ultimele dispozitive.

Galaxy S4 va fi noul smartphone de la Samsung, asta e cert. Cu ce vine nu mai e aşa cert, dar informaţiile încep să apară. Ultimele indică un nou tip de ecran şi trecerea la un alt procesor, nu produs de Samsung. Mai mult, au fost publicate câteva poze realizate cu telefonul.

Două lucruri sunt certe despre Galaxy S4: ecranul va avea rezoluţie full HD şi memoria RAM va fi de 2GB. Toate celelalte specificaţii sunt în ceaţă. Potrivit GSMArena, procesorul urmează să fie un Qualcomm Snapdragon 600 (ca în HTC One) quad-core la o frecvenţă de 1,9GHz şi ecranul va fi de tip SoLux pentru a oferi cea mai bună calitate a imaginii în lumina directă a Soarelui.

image

Până acum existau speculaţii că procesorul ar fi Exynos 5 Octa, cel cu opt nuclee de la Samsung, dar este posibil să nu fie suficient de optimizat pentru o autonomie ridicată şi de aceea producătorul va alege un Qualcomm. Pe lista de specificaţii provizorie mai figurează memoria RAM de 2GB, spaţiul de 16, 32 sau 64 GB (în funcţie de preferinţe) şi ecranul cu dimensiunea de 5 inci.

Tot doar 4 megapixeli

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite