Samsung Galaxy S10 şi S10+ vor avea folii de protecţie incluse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sud-coreenii vor include pentru prima oară în pachetul telefonului o folie de protecţie cu o garanţie de trei luni.

Foarte multe discuţii au avut loc în ultimele săptămâni legate de felul în care cel mai nou smartphone al celor de la Samsung va putea fi protejat, datorită scanner-ului ultrasonic pentru amprentă, amplasat în display-ul telefonului.

Tehnologia acestui scanner sporeşte dificultatea alegerii unei folii de protecţie pentru ecranul telefonului. Un număr mare de folii de plastic şi sticlă  care acoperă scanner-ul îi opresc funcţionarea, iar cei de la Samsung au remarcat acest lucru, incluzând o folie proprie în pachet, notează site-ul gsmarena.com.

Aceasta va fi aplicată deja pe ecranul smartphone-ului. Folia nu va opri funcţiile scanner-ului de amprentă, deoarece va fi tăiată în jurul acestuia, un lucru care cu siguranţă nu va fi agreat de toată lumea.

Cu toate acestea, folia poate fi o soluţie bună pentru scurt timp, până când puteţi achiziţiona una pe placul dumneavoastră. Samsung Galaxy S10 şi S10+ vor include şi accesoriile obişnuite, precum adaptorul de călătorie, cablul USB şi căştile AKG, toate protejate de o garanţie de un an.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite