Samsung Galaxy Buds2 Pro și Samsung Galaxy Watch primesc actualizări pentru conținut foto-video

0
Publicat:

Samsung a anunțat astăzi, 13 ianuarie, noi actualizări software pentru seria Galaxy Buds2 Pro și seria Galaxy Watch, actualizări care vor oferi utilizatorilor posibilitatea de a creea un conținut foto-video mai bun.

Samsung Galaxy Buds2 Pro și seria Galaxy Watch 5.
Samsung Galaxy Buds2 Pro și seria Galaxy Watch 5.

Camera smartphone-urilor Galaxy, combinată cu smartwatch-ul sau cu căștile Galaxy, primește o îmbunătățire pentru 360 Audio Recording, caracteristica care conferă un sunet de calitate conținutului video, precum și o actualizare la Camera Controller, care face zooming-ul mai uşor.

Noua funcție de înregistrare audio 360 le permite utilizatorilor să capteze sunetul pe video, exact așa cum îl aud. Conectând Galaxy Buds2 Pro cu un smartphone Galaxy, oricine poate filma și captura sunet realist, de calitate, oriunde și oricând, fără a fi nevoie de echipamente profesionale voluminoase suplimentare.

Funcția de 360 Audio Recording folosește un microfon din fiecare cască, plasând spectatorii în centrul unei mulțimi de la un festival sau lângă un pârâu din mijlocul unei păduri. Utilizatorii pot reda un videoclip pe dispozitivul lor sau pe un canal de social media pentru a auzi sunete reale.

Înregistrarea audio 360 este prima caracteristică a liniei Galaxy care folosește LE Audio, un nou standard audio Bluetooth avansat. Această nouă tehnologie vine cu o calitate audio mai bună, precum și o latență și o durată de viață a bateriei îmbunătățite. Pe lângă muzica care se aude mult mai bine, LE Audio mărește de asemenea spectrul de experiențe audio pentru a oferi sunete mai complexe și mai bogate, care pot fi împărtășite cu alții.

Acum, LE Audio aduce înregistrarea binaurală pe Galaxy Buds2 Pro – profitând de ambele microfoane, din stânga și din dreapta, în același timp. Atunci când se conectează cu Buds2 Pro cu un Galaxy Z Flip4 sau Fold4, utilizatorii sunt atrași în moment, beneficiind de un audio stereo de calitate și de calitate video pe măsură.

Fotografia și filmarea cu smartphone-urile Galaxy sunt despre menținerea controlului creativ în orice situație. Un exemplu este aplicația Camera Controller de pe Galaxy Watch, care le permite utilizatorilor să controleze camera telefonului direct de la încheietura mâinii.

O nouă actualizare, care va fi disponibilă în curând pentru seriile Galaxy Watch5 și Watch4, adaugă posibilități de zoom la Camera Controller, extinzând experiența de fotografie Galaxy cu conectivitatea smartphone-urilor Galaxy și a Galaxy Watch.

Acum, utilizatorii pot controla la distanță zoom-ul camerei telefonului prin ecranul ceasului sau prin rotirea bezel-ului – perfect pentru a face poze în grup sau selfie-uri solo de la distanță, nemaifiind nevoie ca utilizatorii să verifice pe telefonul mobil cadrul perfect.

Noua caracteristică de 360 Audio Recording va fi lansată progresiv pe Galaxy Buds2 Pro și Galaxy Z Flip4 și Z Fold4 prin intermediul actualizărilor de software, începând de astăzi. Camera Controller actualizată va fi disponibilă pe Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 și Watch4 Classic începând din 2 februarie

Pe data de 1 februarie puteți afla mai multe detalii despre noul smartphone Galaxy  începând cu ora locală 20:00, în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked, care va fi transmis LIVE direct pe website-ul Samsung, Samsung Newsroom România sau pe canalul de YouTube al Samsung.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite