Articol publicitar

ROG Ally: consola portabilă pe care te poți juca cele mai noi jocuri, la cea mai bună calitate

Publicat:

ROG Ally este numele noului produs lansat de ROG pentru fanii gamingului portabil. ROG Ally este o consolă puternică ce poate reda jocuri AAA la calitate Full HD datorită procesorului AMD Ryzen Z1 Extreme, optimizat pentru Windows 11, preinstalat pe dispozitiv.

image

Dacă ești un gamer care vrea să se bucure de jocurile preferate oriunde s-ar afla, atunci nu poți rata ocazia de a cumpăra ROG Ally, o consolă care îți oferă cea mai bună experiență de gaming portabil.

Ia cu tine jocurile favorite la rezoluție Full HD

Dacă ești în căutarea unei console portabile care să îți ofere acces la o gamă largă de jocuri Windows 11, atunci noul ROG Ally este alegerea perfectă pentru tine. Acesta este unul dintre primele dispozitive de acest gen care rulează Windows 11 din fabrică, ceea ce îți garantează o compatibilitate optimă și o experiență de gaming de neuitat. Fie că îți plac jocurile de acțiune, strategie sau aventură, ROG Ally te va impresiona cu performanța sa uimitoare și grafica superbă, datorită procesorului AMD Ryzen din seria Z1 Extreme și chipului grafic bazat pe RDNA 3. Datorită acestora, te poți bucura de orice joc la rezoluție Full HD, fără a compromite fluiditatea sau calitatea vizuală.

Tot pentru o experiență de gaming captivantă, ROG Ally vine cu un ecran tactil IPS de 7 inch cu o rată de împrospătare de 120 Hz și suport FreeSync Premium care garantează o vizualizare fără întreruperi sau artefacte supărătoare în timpul jocului.

ROG Ally este o consolă portabilă de gaming cu un design ergonomic și greutate redusă, de numai 608 grame. Poți să o iei cu tine oriunde și să te bucuri de jocuri în aer liber, să o conectezi la un televizor pentru o experiență diferită, pe un ecran mult mai mare, sau la o placă video externă ROG XG Mobile care are un GPU pentru laptop NVIDIA RTX 4090, pentru a beneficia de o performanță extremă într-un format foarte compact.

În plus, cu ROG Armoury Crate SE, o ediție special dezvoltată pentru Ally, îi poți personaliza setările de joc, iluminarea Aura Sync, precum și funcțiile butoanelor. Carcasa are un design ergonomic care îți oferă acces ușor la toate butoanele, asigurând o manevrare excelentă și o navigare simplă pe desktop-ul Windows, precum și posibilitatea de a folosi ecranul tactil, simplu și intuitiv.

image

Portabilitate care nu compromite performanțele și nu crește nivelul de zgomot

Un procesor AMD Ryzen din seria Z1 este inima consolei ROG Ally, o soluție concepută special pentru a oferi cea mai bună experiență de gaming mobil. Acest procesor combină arhitectura Zen 4 cu grafică RDNA 3 cu 12 unități de calcul și are 8 nuclee și 16 fire de execuție. Puterea de calcul este de 8.6 teraflopi, ceea ce îi permite să ruleze fără probleme orice joc, de la cele mai noi lansări AAA până la cele mai creative producții indie. Procesorul este acompaniat de 16 GB de memorie RAM LPDDR5 la 6400 MHz și o unitate de stocare de 512 GB. Iar dacă ai nevoie de mai mult spațiu pentru jocurile tale preferate, poți adăuga oricând carduri microSD UHS-II.

Dacă vrei să te bucuri de o experiență de gaming și portabilă și performantă, ROG Ally este consola ideală pentru tine. Datorită sistemului de operare Windows, poți accesa o gamă largă de jocuri de înaltă calitate, fără a face compromisuri la nivelul graficii sau al vitezei.

ROG Ally se bazează pe un sistem de răcire revoluționar numit Zero Gravity care constă în două ventilatoare și un radiator cu lamele ultra-subțiri și conducte de căldură cu un coeficient de fricțiune crescut. Acest sistem de răcire asigură o temperatură optimă a componentelor în orice poziție a consolei, permițându-ți să te joci în orice mod dorești și să setezi puterea APU-ului AMD până la un uimitor 30 Watti, nemaiauzit într-un format atât de compact.

Împreuna cu ROG Ally (RC71L) primești 90 de zile de testare gratuită pentru Xbox Game Pass, un abonament care îți oferă acces la o colecție impresionantă de jocuri pentru toate preferințele. Le poți descărca și juca fără costuri suplimentare în perioada de probă.

Consola ROG Ally este disponibilă prin partenerii ASUS și poate fi comandată chiar acum din eShop ASUS România.

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite